Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 17:19

Η Red Bull θα μπορούσε να κοντράρει τη Mercedes

Καθώς βαδίζουμε σε άλλη μία χρονιά, που όπως όλα δείχνουν η Mercedes θα κυριαρχήσει απόλυτα, ο Μπέρνι Έκλεστοουν υποστήριξε πως μόνο η Red Bull θα μπορούσε να κοντράρει την πρωταθλήτρια ομάδα, αλλά αυτό που της λείπει είναι ένας ισοδύναμος κινητήρας. Ο ισχυρός άνδρας τού αθλήματος είπε στο ESPN:

"Βασικά είναι αστείο, γιατί υπάρχει μία ομάδα που θα μπορούσε να κοντράρει τη Mercedes, ποια είναι; Η Red Bull. Ξέρετε τί δεν καταλαβαίνω; Όταν ο Μίκαελ (Σουμάχερ) κέρδιζε πολλούς αγώνες και πρωταθλήματα, όπως και η Red Bull αργότερα, κανείς τους δε φαινόταν σαν να κυριαρχεί ολοκληρωτικά. Νομίζω ότι το πρόβλημα, που έχουμε τώρα είναι πως οι Mercedes είναι τόσο καλές που προκρίνονται στις θέσει 1 και 2 και τερματίζουν στις θέσεις 1 και 2. Την εποχή τού Μίκαελ (Σουμάχερ) δε συνέβαινε αυτό. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι με αυτό τον κινητήρα, επειδή όσο υπάρχει μία τέτοια μονάδα ισχύος, εάν κάποιος φτάσει τις Mercedes θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σιγουρευτεί ότι έχει αφήσει τους υπόλοιπους πίσω του. Γιατί όλοι αυτό θέλουν, να κερδίζουν."

Ο Μάγκνουσεν προσβλέπει σε τίτλους με τη Renault

Ο Δανός οδηγός τη Renault μίλησε για τους φετινούς στόχους τής ομάδας, καθώς και για τα δικά του μελλοντικά όνειρα με τη Renault.

"Ακόμα δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο για φέτος. Προσπαθούμε να τα φτιάξουμε όλα από την αρχή και δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και θα δούμε πού θα μας βγάλει. Παρ' όλα αυτά ο στόχος είναι να ξανά γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές και η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο των κατασκευαστών. Αυτός είναι ο στόχος και ξέρουμε ότι δεν μπορεί να συμβεί φέτος και πιθανότατα ούτε του χρόνου. Γι' αυτό εργαζόμαστε σκληρά, οπότε δεν αγχωνόμαστε για τη φετινή χρονιά. Όσον αφορά εμένα, θέλω να είμαι εδώ όταν η ομάδα θα κερδίζει τίτλους. Θέλω να είμαι εγώ που θα τους κερδίζει."

Γκροζιάν: διέψευσα όσους μιλούσαν για επιλογή αυτοκτονίας να πάω στη Haas

Ο Γάλλος πιλότος μιλώντας στο Reuters εμφανίστηκε απόλυτα δικαιωμένος και ικανοποιημένος για την επιλογή του να αφήσει τη Lotus το καλοκαίρι και να πάει στη Haas. Ο Γκροζιάν στους δύο αγώνες που έχουν προηγηθεί έχει τερματίσει έκτος και πέμπτος αντίστοιχα αποδεικνύοντας πως κάθε άλλο παρά λανθασμένη ήταν η επιλογή του.

"Κάποιοι έλεγαν ότι αυτή η επιλογή μου ήταν αυτοκτονία για την καριέρα μου. Νομίζω ότι έχουν άδικο, συγγνώμη παιδιά. Πήρα αυτή την απόφαση, επειδή πίστεψα σε αυτό το πλάνο κι έχω δει αρκετά ώστε να ξέρω ότι μετά από μερικά χρόνια στη Formula 1 αυτό θα ήταν καλό. Είπα στις χειμερινές δοκιμές ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάποιους πόντους από την αρχή τού πρωταθλήματος. Πίστευα ότι θα παλεύουμε μεταξύ τής δέκατης και δέκατης τέταρτης θέσης. Τόσους πόντους που έχουμε κερδίσει νομίζω ότι κανείς δεν το περίμενε."

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 14 θέσεις ακόμα στη Formula1 Ο Ρόσμπεργκ καλπάζει »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares