Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 15:57

Βλαβιανός: Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη

Μία ημέρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Θύελλα Καμαρίου, ο πρόεδρος του Θηραϊκού σωματείου, Ιωσήφ Βλαβιανός, μιλάει στο S.C. κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την σεζόν που πέρασε, την οποία και χαρακτηρίζει ως επιτυχημένη.

Ο πρόεδρος της ομάδας από το Καμάρι, που θα είναι και πάλι υποψήφιος στις αυριανές εκλογές μιλώντας για τους στόχους της Ανδρικής ομάδας είπε: ''Οι στόχοι που είχαμε θέσει θεωρούμε ότι εκπληρώθηκαν, δηλαδή η πρόκριση στα μπαράζ και μια αξιοπρεπή πορεία. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που πιστεύουμε ότι πρόσφερε καλό ποδόσφαιρο και όλοι ευχαριστηθήκαμε, δεχόμενοι και συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας''.
Στην θύελλα έχουν επενδύσει όμως πολλά και στις ακαδημίες, στις οποίες όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν γίνετε μία συντονισμένη δουλειά που έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Τι είπε ο πρόεδρος για τα τμήματα υποδομών; ''Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο (2) χρόνια να δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο με ανθρώπους οι οποίοι έχουν γνώσεις του αντικειμένου. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας, συμμετείχαμε με δύο τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών και είχαμε τη χαρά να βλέπουμε πάνω από 100 παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο μας. Και μόνο η συμμετοχή ανεξάρτητος αποτελεσμάτων αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά διαμόρφωσαν χαρακτήρα και κοινωνικοποιούνται και παράλληλα αθλούνται. Σκοπός μας είναι σε λίγα χρόνια από τώρα αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν τη πρώτη ομάδα''. VLAVIANOS XALARIS
Όσο αφορά το διοικητικό έργο και αυτούς που στηρίζουν το σωματείο, ο κ. Βλαβιανός τόνισε: ''«Ανοίξαμε» την ομάδα προς τα έξω πετυχαίνοντας την συμμετοχή σημαντικών ανθρώπων οι οποίοι την βοήθησαν στην φετινή μας πορεία και έχουμε διαβεβαίωση πως θα συνεχίσουν την στήριξη αυτή, προσθέτοντας και άλλους στην προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι να έρθουν ακόμα πιο κοντά μας για μία Θύελλα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της. Λειτουργήσαμε γρήγορα και αποτελεσματικά και με ψυχραιμία σε καταστάσεις οι οποίες δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της ομάδας μας. Λάθη και παραλείψεις σίγουρα υπήρχαν αλλά όχι εσκεμμένα μια και μαθαίνουμε και εμείς χρόνο με τον χρόνο. Ευχαριστούμε σαν Δ.Σ. όλους όσους βοήθησαν οικονομικά και πρακτικά την προσπάθεια μας τη φετινή σεζόν. Καταφέραμε την τοποθέτηση καθισμάτων στο γήπεδο μας και παράλληλα την αύξηση της ετήσια χορηγίας του Δήμου προς το Σωματείο μας. Επίσης είδαμε με χαρά την ομάδα των παλαιμάχων να ενεργοποιείται και είμαστε δίπλα τους σε οποιαδήποτε κίνηση θέλουν να κάνουν στο μέλλον. ''.
Και επειδή η Θύελλα από αύριο θα βγει ανανεωμένη από τις αρχαιρεσίες και σίγουρα θα αποτελέσει έναν από τους ''ισχυρούς παίκτες'' της νέας σεζόν, με τον ίδιο τον κ. Βλαβιανό να θέτει ως έναν από τους στόχους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την μεγαλύτερη αναβάθμιση των ακαδημιών: ''Τώρα όσο αναφορά τους στόχους της νέας χρονιάς είναι η συμμετοχή μας στο τελικό Κυπέλλου όσο δυνατή καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα Κυκλάδων η οποία για εμάς σημαίνει τη διεκδίκηση του τίτλου με όλες μας τις δυνάμεις . Επίσης η συνέχιση της ακαδημίας στο πρωτάθλημα καθώς και σε τουρνουά υποδομών, γίνεται προσπάθεια για την συνεργασία των ακαδημιών μας με ομάδες της Αθήνας και προγραμματίζεται εκπαιδευτικό σεμινάριο με υπεύθυνους των ακαδημιών της Λίβερπουλ στην Ελλάδα και ίσως την συμμετοχή του Τάκη Λεμονή, τον Νοέμβρη''.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares