Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 00:22

Νίκη με ανατροπή στη Μήλο με αυτοκτονία του Παμμηλιακού

Με αντίπαλο τον δυνατό αέρα αλλά κυρίως τον εαυτό του, ο Παμμηλιακός υπέκυψε δίκαια στο παθιασμένο, παρότι αδιάφορο, Φιλώτι και δεν κατάφερε να πιάσει την 3η θέση του ομίλου μπαράζ παραμονής.

Τα νέα από την Πάρο ήταν καλά, καθώς ο επίσης αδιάφορος ΑΟ Πάρου έκοψε βαθμούς στον Πάγο (1-1), που θα μπορούσε να ηττηθεί κιόλας αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 89’, πριν ισοφαρίσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Την ίδια ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου ολοκληρωνόταν το α’ ημίχρονο με τον Παμμηλιακό να προηγείται 2-0 του Φιλωτίου και να έχει χάσει απίστευτες ευκαιρίες για να πάει το δείκτη του σκορ, χωρίς ίχνος υπερβολής, στο 4-0 ή στο 5-0! Ταυτόχρονα το ντέρμπι ανόδου στη Γ’ Εθνική κρατούσε στο 0-0 στην Σαντορίνη μεταξύ του Πανθηραϊκού και της Ρόδου. Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν στη Μήλο...

Σε 15 λεπτά ο ήλιος που τρεμόπαιζε στη Μαγιάτικη κακοκαιρία πάνω από το Μηλέικο ουρανό, έδωσε την θέση του στα πρώτα σύννεφα... Η Ρόδος άνοιγε το σκορ στην Σαντορίνη (τελικό 0-2) και το Φιλώτι εκμεταλευόμενο το δικό του πλεονέκτημα του δυνατού γαρμπή μείωνε σε 2-1 στη Μήλο.

Οι παίχτες του Φιλωτίου με απόδοση και θέληση... τελικού, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δεν συγχώρεσαν τον αφελή στο α’ ημίχρονο Παμμηλιακό που πέταξε τόσες και τόσες ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς.

Αντιθέτως η Ναξιώτικη ομάδα μετουσίωσε σε γκολ ακόμα και τις... σέντρες με τον Θέμη Ζούλια να μην μπορεί να σταματήσει την τροχια της μπάλας που σφύριζε με τρελά φάλτσα στον αέρα. Αλλά ακόμα και να δούμε ξεχωριστά τα ημίχρονα που η κάθε ομάδα είχε κόντρα τον αέρα, το κακό Φιλώτι του α’ ημιχρόνου ήταν καλύτερο από τον κάκιστο Παμμηλιακό του β’ ημιχρόνου.

Τα γκολ για τις δύο ομάδες πέτυχαν: Ατανάσοφ στο 6’ και στο 37’ για τον Παμμηλιακό και Σταματίου στο 53’ και στο 81’, Ζούλης στο 64’ και Νταής στο 70’ για την ομάδα του Φιλωτίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παμμηλιακός: Ζούλιας, Σοσόλι (75’ Στεφανή), Δερδελάκος, Ατανάσοφ, Σίδερης, Μπεκογιάννης, Μαυρογιάννης (70’ Κουρέλης), Ταγκίρης, Καμακάρης (65’ Δρίλης), Σάντα, Κυρίτσης

Φιλώτι: Σπυρόπουλος, Μακρυμανώλης (85’ Μπόσαν), Βερέσογλου, Ρεγγινίδης, Μέμλικα, Γιαννούλης, Σταματίου, Νταής, Σκοπελίτης (45’ Κοττάκης), Εζεμπάεγκμπου, Πράσινος (72’ Μουστάκης)

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής όπως ήδη αναφέραμε ΑΟ Πάρου-Πάγος 1-1 με τις δύο ομάδες να εξασφαλίζουν την παρουσία τους και την επόμενη χρονιά στην Α’ Κυκλάδων και Πανσιφναϊκός-Ανδριακός 0-3 (α.α.)

Η τελική βαθμολογία του ομίλου παραμονής στα μπαράζ:

1.Φιλώτι                      30 (29-13)

2.ΑΟ Πάρου               18 (22-17)      

3.Πάγος                      15 (21-16)

4.Παμμηλιακός           12 (20-16)

5.Πανσιφναϊκός            9 (8-32)

6.Ανδριακός                 9 (19-25)

Έτσι για την σεζόν 2016-17 στην Α' Κυκλάδων θα αγωνίζονται: ΑΟ Μυκόνου, Πανναξιακός, ΑΟ Σύρου, Άνω Μερά, Θύελλα Καμαρίου, Φιλώτι, ΑΟ Πάρου, Πάγος, Λάβα Εμπορείου, Άγιαξ Σύρου, Παμμηλιακός*, Μαρπησσαϊκός* (Οι δύο τελευταίες ομάδες εφόσον ο Πανθηραϊκός εξασφαλίσει την άνοδο του στην Γ' Εθνική. 

Μικρά από τη Μήλο

-Πιθανόν το τελευταίο παιχνίδι του Ντένις Σάντα με τον Παμμηλιακό. Ο βιρτουόζος μέσος της Μηλέικης ομάδας αποχαιρέτησε συμπαίκτες και φίλους στο νησί και μετακομίζει στη Νάξο.

-Ελάχιστος κόσμος στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου. Η Μηλέικη κοινωνία γύρισε και πάλι την πλάτη στα παιδιά του Παμμηλιακού. Ελάχιστοι και κυριώς η παλιά φρουρά των παιχτών χειροκρότησε τους λιγοστούς φλιάθλους που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο. Απογοήτευση...

-Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το «Sport Cyclades» επεξεργάζονται το βίντεο του αγώνα και θα σας παρουσιάσουν τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της συνάντησης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares