Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 13:31

Ανοίγει τις πόρτες του το ''Αθλητικό Camp'' του ΝΟΣ

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του στους μικρούς φίλους το 11ο Αθλητικό Camp του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

ΝΟΣ ΚΑΜΠ 1 212x300 1Το φετινό ανανεωμένο πρόγραμμα του Ν.Ο Σύρου «Go Big, Go Blue, Go Active» περιλαμβάνει:

Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Ιστιοπλοΐα, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλλευ, Τένις, Τοξοβολία, Κικ Μπόξινγκ, Θεατρικό Παιχνίδι, Ζωγραφική, Παραδοσιακούς και Μοντέρνους Χορούς, Εκπαιδευτικές και Πολιτιστικές Επισκέψεις.

Στα event (έκτακτες εκδηλώσεις) του αθλητικού camp, οι επισκέψεις γνωστών πρωταθλητών μας, καθώς και η παρακολούθηση τουρνουά αγώνων water polo και street basketball.

Mε τέσσερις εκπαιδευτές-τριες, πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, Προσχολικής Αγωγής και προπονητές ΓΓΑ και δέκα τουλάχιστον εξωτερικούς ειδικευμένους συνεργάτες και προπονητές, οι ώρες του Camp των μικρών μας φίλων «θα γεμίσουν» αθλητισμό και δραστηριότητες. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος, διαθέτοντας παιδαγωγική κατάρτιση και σημαντική εμπειρία, υποδέχονται τους «μικρούς πρωταθλητές» με κέφι και ψυχαγωγική διάθεση, διαμορφώνοντας το κατάλληλο κλίμα δημιουργικής απασχόλησης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, με την ισχυρή ναυταθλητική του παράδοση σε διεθνές επίπεδο, εγγυάται τόσο την τεκμηριωμένη εκμάθηση, όσο και την ασφαλή ενασχόληση των παιδιών με τα αθλήματα και τα υδάτινα σπορ.

Στα παιδιά που εντάσσονται στο καθημερινό πρόγραμμα του 11ου Αθλητικού Camp του ΝΟΣ, τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλύπτονται ασφαλιστικά με πρόγραμμα αστικής ευθύνης της Interamerican, χωρίς επιπλέον κόστος, πέραν της καθορισμένης ημερήσιας συνδρομής.

ToCamp τελεί υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Μαζί με την αφίσα μας, που μόλις κυκλοφόρησε, θυμηθείτε την ημερομηνία έναρξής μας, με ένα ολιγόλεπτο βίντεο που μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Πληροφορίες – Εγγραφές: Γραμματεία ΝΟΣ, τηλ: 2281088666 – 6982555707 και στην Υπεύθυνη του Camp, κα Βαρβάρα Κούτρα,. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, τηλ: 6981800632 

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares