Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 00:52

Και Καλαμάτας! Στις 10 οι ανανεώσεις του Πανθηραϊκού

Εβδομάδα εξελίξεων ήταν αυτή που ολοκληρώνεται σήμερα για τον Πανθηραϊκό. Εβδομάδα εξελίξεων ήταν αυτή που ολοκληρώνεται σήμερα για τον Πανθηραϊκό.

Μετά τις εκλογές της 12ης Ιουνίου, η διοίκηση της ομάδας σήκωσε μανίκια και μετά την πρόσληψη του κ. Παπαματθαιάκη για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, έπειτα από συνεχείς συζητήσεις κατάφερε να ανανεώσει τη συνεργασία της με 10 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Ανανεώσεις είχαμε και στο τεχνικό επιτελείο, με τους κ. Διγγελίδη και κ. Πασπαλιάρη να ανανεώνουν επίσης τη συνεργασία τους με το Σύλλογο της Σαντορίνης.

Όσον αφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές, η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα κινητική, αφού είχαμε 6 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, στους Βέρμπη. Περιάλη, Λούκα και Πέκα που είχαν ήδη ανακοινωθεί από τα μέσα της εβδομάδας, ήρθαν να προστεθούν τα ονόματα των Φύτρου, Αρβανίτη, Λυγνού, Ζώνα, Μηνδρινού, και Καλαμάτα, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγη ώρα. 

Ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού, που την περασμένη σεζόν δήλωσε το "παρών" όποτε του ζητήθηκε, αποτελεί έναν ακόμη Σαντορινιό ποδοσφαιριστή που θα συμμετέχει με τη φανέλα του Πανθηραϊκού στη Γ' Εθνική, κάτι πολύ ευχάριστο για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργο Καλαμάτα, έναν ακόμα Σαντορινιό ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει με τις υπηρεσίες του την προσπάθεια του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πλέον οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού στρέφουν την προσοχή τους στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, πάντοτε με τη συνεργασία του τεχνικού επιτελείου και του κ. Παπαματθαιάκη, ενώ στην ομάδα αναμένεται να παραμείνουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή περίοδο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares