Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 15:49

Ευχαριστήριο προς την εταιρία ''panteleos cruises''

Ευχαριστήρια επιστολή προς την ''panteleos cruises'' εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Η εταιρία των αδελφών Παντελαίου, που εδρεύει στο νησί της Νάξου ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά των ομάδων του ΠΑΣ Νάξου προς το νησί της Πάρου, όπου συμμετείχε στους ημιτελικούς των κ15 και κ13, όπως και στον τελικό της Κ13, όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε και εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε την εν λόγω εταιρία που δείχνει έμπρακτα την αγάπη της προς το ποδόσφαιρο, καθώς κατά την διάρκεια των τελικών και των ημιτελικών μετέφερε επίσης δωρεάν και την αποστολή του sportcyclades.gr.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου
Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ –ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ» αλλά και προσωπικά τον κ Παντελαίο Νικήτα για την στήριξη και την βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα μας κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν.
Χωρίς την βοήθεια τους στις μετακινήσεις των ομάδων μας κυρίως στους ημιτελικούς αγώνες αλλά και στους τελικούς των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ Κυκλάδων η ταλαιπωρία των αθλητών μας θα ήταν πολύ μεγάλη ( ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου).
Είναι τόσο τεράστια τα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα ώστε η βοήθεια τέτοιου είδους έχει ιδιαίτερη σημασία για την βιωσιμότητα των ομάδων και την διατήρηση μιας αξιοπρεπούς αγωνιστικής παρουσίας. Το «Naxos Star» στάθηκε αρωγός και πολύτιμος βοηθός μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε μια καλή τουριστική σεζόν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares