Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 23:09

Προετοιμασίες και προγραμματισμός στη Σίφνο

Σε τροχιά προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Πανσιφναϊκός, όπου η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και ο προγραμματισμός είναι τα θέματα που απασχολούν τους διοικούντες του σωματείου.

Στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης υπάρχει σε εξέλιξη η πώληση ειδών ρουχισμού με τα λογότυπα της ομάδας, με την γκάμα να περιλαμβάνει, τόσο γυναικεία, όσο και αντρικά μπλουζάκια. Επίσης σε μικρές ποσότητες υπάρχουν κάποια πήλινα αντικείμενα (ποτηράκια-τασάκια), αφού θυμίζουμε πως η Σίφνος φημίζεται για την παράδοση της στον πηλό.  όσο για το μέρος που μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος, αυτό θα το βρείτε στο κάτω μέρος της ανάρτησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στον πάγκο του Πανσιφναϊκού συνεχίζει ο Νικηφόρης Γκούμας. Η έναρξη της προετοιμασίας υπολογίζεται αφού ρώτα πέσει λίγο η τουριστική κίνηση, δηλαδή το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου. Φυσικά παράλληλα με το ανδρικό τμήμα θα συνεχιστεί η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες, όπου θα δούμε αρκετά νέα παιδιά από την Κ15 να συμμετάσχουν και στην αντρική ομάδα, με το όραμα για δημιουργία ταλέντων να βρίσκεται σε πολύ σωστό δρόμο.

Τέλος έπειτα από το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Σίφνου κ. Μπαμπούνη, πρόκειται να γίνουν έργα συντήρησης και βελτιώσεις του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο "Γ&Δ Συγγελίδη".

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares