Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 12:48

Βαμβακάρης: Φτάνει πια η ''αμπελοφιλοσοφία''

Ο Παμμηλιακός φέτος, μετά από πολλά χρόνια, έφτασε ένα βήμα πριν την απόσυρση του από το πρωτάθλημα των Ανδρών και αυτό όπως λέει ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική κρίση, αλλά και σε μία ομάδα ανθρώπων που βάλουν κατά του συλλόγου.

Η διοίκηση της ομάδας της Μήλου, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα πήρε τελικά την απόφαση να δηλώσει την ομάδα στην Β' Κυκλάδων, επιδιώκοντας να υπάρχει αντιπροσώπευση της Μήλου στο πρωτάθλημα και παράλληλα να υπάρχει κίνητρο γι τις γενιές που έρχονται από πίσω και βλέπουν την Ανδρική ομάδα ως στόχο για την καριέρα τους.

Όμως το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Παμμηλιακού είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Βαμβακάρη, η διασπορά συκοφαντίας και οι «τρικλοποδιές» που δέχονται από μία ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα, χωρίς να έχουν κάποια πρόταση ή κάποια επίσημη θέση για το αύριο του συλλόγου.

Φαίνεται όμως ότι ο κόμπος έφτασε το χτένι και ο κ. Βαμβακάρης με μία επιστολή του «βάλει» κατά αυτής της ομάδας που όπως φαίνεται δρα στο παρασκήνιο, αφού δεν έχει ποτέ καταθέσει κάποια πρόταση για το μέλλον της ομάδας. Ο πρόεδρος τους καλεί να πάρουν επίσημη και τεκμηριωμένη θέση και αν το επιθυμούν να κινήσουν τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό ώστε να αναλάβουν εκείνοι τις τύχες της ομάδας.

Διαβάστε την καυστική επιστολή του κ. Μιχάλη Βαμβακάρη:

Μία ομάδα από ντόπια παπαγαλάκια όλη την προηγούμενη χρονιά δεν σταμάτησαν να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα μας και συνεχίζοντας την καταστροφολογία και την αμπελοφιλοσοφία , εξακολουθούν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη μέχρι και σήμερα, προσπαθώντας να φθείρουν με οποιοδήποτε τρόπο τον Παμμηλιακό. 

Προσεγγίζουν, λοιπόν δημοσιογράφους, οι οποίοι με τη σειρά τους μεταδίδουν ότι τους λένε χωρίς να μπουν στο κόπο (ως οφείλουν) να διασταυρώσουν τις «πλαστές πληροφορίες» που τους παρέχουν!

Στόχος; Η ομάδα μας! Ο κόμπος όμως έχει φτάσει πια στο χτένι… Από το να ασκούν κριτική εκ του ασφαλούς και κυρίως ανέξοδα αναρωτιόμαστε γιατί δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες; Άλλωστε μπορούν να καταθέσουν επίσημα τις προτάσεις τους στο Δ.Σ. και να ακολουθηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες!

Η οικονομική δυσπραγία είναι γενικευμένο φαινόμενο - γεγονός για την χώρα μας, άρα δεν θα μπορούσε να μην πλήξει και την ομάδα μας. Ο προγραμματισμός της ομάδας, έχει γίνει στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας είναι σε σωστό δρόμο. Σύντομα θα υπάρξει σχετική επίσημη ενημέρωση.

Τέλος επί προσωπικού ξέρω πως η παρουσία μου στην ομάδα από την πρώτη στιγμή «δημιούργησε προβλήματα» στους ''Γνωστούς - άγνωστους''.

Κύριοι εάν το βασικό πρόβλημα είμαι εγώ, τότε μπορείτε να κινήσετε τις διαδικασίες βάση καταστατικού για την αντικατάσταση μου. Θα ήθελα όμως  να σας επισημάνω, πως σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε την ομάδα σε κάποιους, που είναι οπαδοί της «αμπελοφιλοσοφίας». Αφήστε την λασπολογία και δείξτε έμπρακτα ότι αγαπάτε τον Παμμηλιακό. Γνωρίζω ότι τα λόγια είναι ο εύκολος δρόμος και αυτός που έχετε επιλέξει. Εμείς θα συνεχίσουμε να κινούμαστε όμως στον δρόμο των έργων.

Τέλος θέλω να εξάρω την στήριξη κάποιων ανθρώπων που δείχνουν με έργα και πράξεις ότι αγαπάνε τον Παμμηλιακό και στηρίζουν την ύπαρξη του. Εκείνοι αποδεικνύουν εμπράκτως ότι είναι τα στηρίγματα του Συλλόγου.

Μιχάλης Γ. Βαμβακάρης

Πρόεδρος Δ.Σ

8f57cd1768235071835ed66dcc51d020_XL.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares