Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 18:31

Κίνηση βγαλμένη απο...Τσάμπιονς Λίγκ στο ΟΦΗ - Πανθηραϊκός

Του Γιώργου Κορτσιδάκη (mvpmagazine.gr) 

Μπορεί σε ένα φιλικό παιχνίδι του Ελληνικού ποδοσφαίρου (και μάλιστα όχι μεταξύ ομάδων της πρώτης κατηγορίας) να γίνει κάτι, που να ...θυμίζει επίπεδο Τσάμπιονς Λίγκ;

Ασφαλώς και μπορεί. Οταν υπάρχουν μυαλά, που σκέφτονται το ποδόσφαιρο και μόνο αυτό, όλα μπορούν να γίνουν!

Στο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ και του Πανθηραικού, που έγινε στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο, ο Ηρακλειώτης προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μανόλης Παπαματθαιάκης, έκανε κάτι πολύ «προχώ», για τα εγχώρια δεδομένα.

«Εστειλε» τους παίκτες του, πριν απο τη σέντρα του φιλικού αγώνα, στον πάγκο του ΟΦΗ, να μπούν στη σειρά και να χαιρετίσουν ένα, προς ένα, τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, αλλά και το προπονητικό επιτελείο!

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του, αλλά και οι παίκτες του ΟΦΗ, αιφνιδιάστηκαν, αλλά αποδέχθηκαν με χαρά, την ευχάριστη αυτή πρωτοβουλία των παικτών της Σαντορίνης και του «εμπνευστή» της.

Η ενέργεια αυτή, κέρδισε τα εύσημα όλων, σχολιάστηκε πολύ θετικά και χειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους, αλλα και τους δημοσιογράφους που έγιναν «μάρτυρες» της εξαιρετικής αυτής πρωτοβουλίας.

Η ομάδα της Σαντορίνης, ένα νησί που βρίσκεται μια ώρα μακριά απο την Κρήτη, θα αγωνιστεί φέτος στην Γ' Εθνική, αλλά όπως φάνηκε απο αυτήν την κίνηση, οι άνθρωποι που είναι στις τάξεις της, έχουν την ποιότητα και τη νοοτροπία, να την οδηγήσουν εκεί που ονειρεύονται.

Θεώρησαν τιμή για αυτούς, την «φιλοξενία» απο την μεγάλη ομάδα της Κρήτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και σκέφτηκαν τόσο απλά και ανθρώπινα, να «ανταποδώσουν».

Το ποδόσφαιρο είναι ένα σπουδαίο σπορ, που ομορφαίνει ακόμη περισσότερο με τέτοιες κινήσεις που στέλνουν «μηνύματα» για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζεται απο εκείους που το υπηρετούν.

Εχουν υποχρεώση, να το ομορφαίνουν με τις πράξεις τους και όχι να το μαστιγώνουν και να το ταπεινώνουν!

Στο φιλικό με τον ΟΦΗ (1-1) η ομάδα της Σαντορίνης, έδειξε όμως και αγωνιστικές αρετές!

Ο Παπαματαθαιάκης έχει φτιάξει μια ομάδα με το δικό του στυλ. Σφιχτή, δύσκολη, σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο, μαχητική.

Πέρσι με τον Ερμή Ζωνιανών, κατάφερε να είναι η «ευχάριστη έκπληξη» τη κατηγορίας, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Για να δούμε τι θα κάνει φέτος με τον Πανθηραικό.

Η νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική, ομάδα της Σαντορίνης, έδειξε ότι είναι ομάδα με δυνατότητες.

Στηρίζεται στον πολύ έμπειρο γκπλκήπερ Πουρή (κατέβασε τα ρολά με τον ΟΦΗ) και στον ποιοτικό Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Πόνσε, που είναι ο παίκτης-βαρόμετρο της ομάδας, την οποία θα κάνει μεγάλο λάθος όποιος την υποτιμήσει...

Στο πάγκο έχει ένα προπονητή (Παπαματαθαιάκη) που έχει φάει τη Γ' Εθνική με το κουτάλι και την ξέρει καλά και μια διοίκηση που υπόσχεται οικονομική συνέπεια, στοιχείο καθοριστικό για την κατηγορία.

Κοντά σε αυτούς υπάρχει και ο Μύρων Σηφάκης! Φετινή «μεταγραφή» της ομάδας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Και μάλιστα με προτροπή του Παπαματαθαιάκη. Ο Μανόλης είναι σίγουρος όπως λέει για τους διακριτούς ρόλους με τον εμπειρο Μύρων, ενώ και ο τελευταίος υποστηρίζει ότι «η ομάδα έχει πολύ καλό προπονητή», άρα η ενασχόληση του, δεν έχει να κάνει επουδενί, με οποιαδήποτε «παρέμβαση» σε στιγμές αγώνα.

Ο Μύρων παρακολουθεί απο μακριά και σημειώνει, όπως έκανε και στο ΒΑΚ.

Η «συνεργασία» αυτή, θα έχει οπωσδήποτε το δικό της ενδιαφέρον...

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares