Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 13:53

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Αποκλεισμός με ψυχολογικά οφέλη

Ο ΑΟ Πάρου παρά το μειονέκτημα έδρας, έφθασε ένα βήμα πριν την πρόκριση που κρίθηκε με συγκλονιστικό τρόπο στα πέναλτι.

Φυσικά όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο χρειάζεσαι χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι έγινε και να κοιτάξεις μπροστά. Μετά το καταλάγιασμα λοιπόν των συναισθημάτων στον περιβάλλον της ομάδας, μια γλυκιά γεύση έχει απομείνει, κυρίως για τους παίκτες το λες και δικαίωση.

Πριν το ματς λίγοι πίστευαν πως θα παρουσιαζόταν ανταγωνιστικός μέσα στο Φιλώτι. Η χρονιά είναι περίεργη για όλες τις ομάδες του νησιού για τον εξής λόγο. Μετά τις κατ' ανάγκην κοινές καθόδους ομάδων στο πρωτάθλημα, μετά τις φανερές και μυστικές πρωτοβουλίες για την δημιουργία μίας ομάδας στο νησί, που έμειναν σε φιλολογικό επίπεδο, η κατάσταση εξελίχθηκε τελείως ανάποδα. ΑΟ Πάρου, Νηρέας, Μαρπησσαικός και Αστέρας Μαρμάρων συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.

Ακολούθησε μία μεγάλη ανακατανομή των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών του νησιού, που είχαν στεγασθεί στις ομάδες που υπήρχαν, με αποτέλεσμα η διασπορά αυτή να επηρεάσει τα ρόστερ όλων. Και ο ΑΟ Πάρου είχε απώλειες, είχε όμως και επιστροφές.

Όλοι περίμεναν, μετά την φιλική εφτάρα από τον ΑΟ Σύρου στο φιλικό, το πρώτο επίσημο ματς για να δουν τι θα περιμένουν από την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο φέτος με όλα τα μεγάλα ονόματα των Κυκλάδων, χρειάζεται να είσαι έτοιμος να καταθέσεις πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για να μείνεις αξιοπρεπής.

Οι παίκτες λοιπόν του ΑΟΠ, νοιώθουν πως απέδειξαν στην Νάξο πως έχουν τις δυνατότητες σαν σύνολο να διεκδικήσουν από όλους.

Αυτό είναι και πολύ σημαντικό κίνητρο, ιδίως αν σκεφθούμε πως με την εξαγγελία για μία κατηγορία του χρόνου, πολλές ομάδες στην διάρκεια της σεζόν θα παίζουν χωρίς αγωνιστικούς στόχους.

Μένει να δούμε και τον κόσμο της ομάδας να υποστηρίξει την προσπάθεια των παικτών, με ρεαλιστική προσέγγιση και απαιτήσεις φυσιολογικές, γιατί ακούστηκαν και περί μπαλάρας στο Αγερσανί και το μέτρο καμιά φορά χάνεται και δυσκολεύει τα πράγματα. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares