Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 19:12

Ευχαριστούμε Θύελλα και κόσμο | Συγχαρητήρια στους διαιτητές

Η ευχάριστη έκπληξη στο Κυριακάτικο παιχνίδι στη Ραφήνα μεταξύ του Πανθηραϊκού και της Θύελλας ήταν ο κόσμος της Κυκλαδίτικης ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου.

Φυσικά η νίκη του Πανθηραϊκού έφερε ικανοποίηση σε όσους έκαναν τον κόπο να ταξιδέψουν μέχρι τη Ραφήνα και η ομάδα της Σαντορίνης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία τους ευχαριστεί για την στήριξη, όπως ευχαριστεί και την Θύελλα για τη φιλοξενία, ενώ δεν λείπουν και τα συγχαρητήρια προς την διαιτητική τριάδα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Θύελλα Ραφήνας, για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας κατά τον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα. 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 40 περίπου φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας και ενίσχυσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι τους αντάμειψαν με την ψυχωμένη και αποφασιστική τους εμφάνιση. 

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης και συγκεκριμένα τον κ. Πατεμτζή και τους βοηθούς του κ.κ. Κορτέση και Νικολάου. Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ποδόσφαιρο και επιτρέπουν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, να είναι αυτοί που κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares