Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 22:46

Νίκη με ανατροπή και παραμονή στη κορυφή [pics-vid]

Μετά από δύο μήνες αποχής λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τραγαίας επέστρεψε «φουριόζος» επικρατώντας με 4-2 κόντρα στον μαχητικό Μαρπησσαϊκό, σημειώνοντας την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

NAXOS_KATSOULIS_new_1.jpgΗ ομάδα του Γιώργου Βασαλάκη δεν πτοήθηκε από το 0-1 που την άφησε πίσω στο σκορ και με κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης της στην επανάληψη κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να φτάσει σε μία εύκολη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι από τη πλευρά τους, έδειξαν ότι διαθέτουν ένα δεμένο και μαχητικό σύνολο και στάθηκαν σε γενικές γραμμές πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Χαρακτηριστικό του αγώνα η σωρεία χαμένων ευκαιριών και από τις δύο πλευρές, με τους γηπεδούχους βέβαια να δημιουργούν τις διπλάσιες.

Διακύμανση

0-1 Στο 18’ ο καλύτερος παίκτης για τον Μαρπησσαϊκό, Βιτζιλαίος, με ένα τεχνικό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.

1-1 Στο 25’ , ο Θοδωρής Χαβδούλας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λυμπερτά, πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

2-1 Στην επανάληψη  Αστέρας πίεσε τους φιλοξενούμενους και στο 63’ , μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κατσούλης με καταπληκτική καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 βάζοντας μπροστά τον Αστέρα στο σκορ.

3-1 Ο Βασίλης Δεδρινός έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν στο 67’ με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-1.

4-1 Το τελευταίο τέρμα του Αστέρα πέτυχε ο Μανόλης Επταήμερος, όταν μετά από σέντρα έστειλε με κοντινή προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Τζανακόπουλου.

4-2 Ο Μαρπησσαϊκός, δεν τα έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 4-2 προς το τέλος του αγώνα, όταν ο Κορρές τροφοδότησε τον Αλέξανδρο Ρούσσος και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Μαθιουδάκη, Νεοκοσμίδη και Ψαρρά

Σύνθεση

Αστέρας  Τραγαίας (Βασαλάκης): Πόλια, Πιτταράς, Κατσούλης, Χαβδούλας, Σφυρόερας (75’ Όσκου), Επταήμερος, Μαρούλης, Λυμπερτάς, Πιέτρι, Δεδρινός (88΄Μαϊτός), Τουλούπης (46΄Αγγελής).

Αναπληρωματικοί: Βεκρής, Ψαρράς, Δεγαϊτας, Παρραράς.

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Τζανακόπουλος Γ., Κορρές, Παπαδόπουλος, Τριβυζάς, Ρούσσος, Τζανακόπουλος Μ., Τζανακόπουλος Κ., Αντωνιάδης, Βιτζηλαίος, Ρούσσος Αλ., Κρητικός.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Χ., Ζουμής.

*Έπειτα από αίτημα του Αστέρα Τραγαίας, πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της συζύγου του προπονητή του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, που χάθηκε ξαφνικά πριν περίπου έναν μήνα.

Η βαθμολογία

2017-01-15_2.jpg

Φωτογραφίες - βίντεο

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares