Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 15:28

Δελτίο τύπου για την διοργάνωση Finikas Run 2017

Ο 1ος αγώνας δρόμου Finikas Run 2017 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και επέτρεψαν την συμμετοχή πλέον των 300 αθλητών, μικρών και μεγάλων.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή των μικρών αθλητών.  Η παραλία του Φοίνικα γέμισε με παιδιά και γονείς που δημιούργησαν με την ζωντάνια τους και την χαρούμενη διάθεση τους μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα τα οποία θα προσφερθούν στον Οίκο Ευγηρίας «Άγιος Ιωάννης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, μεγάλος νικητής στον αγώνα των 6 χλμ. αναδείχθηκε ο Μπόλιας Αλέξανδρος, αθλητής των  Δρομέων Σύρου με χρόνο 20:54, ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Τερζή Κωνσταντίνα Μαργαρίτα με χρόνο 32:10 . Στα 3χλμ νικητής ήταν ο αθλητής Γιολδάσης Κώστας των Δρομέων Σύρου με χρόνο 11:50 ενώ στις γυναίκες η Μιχαλοπούλου Ελένη αθλήτρια των Δρομέων Σύρου με χρόνο 16:15 . Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην διεύθυνση syrosrunners.gr

Η οργανωτική επιτροπή συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την προσπάθεια τους και θα ήθελε να ευχαριστήσει τους  εθελοντές και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε την Αστυνομική Διεύθυνση Σύρο, Λιμενικό Σώμα, η Τροχαία Σύρου, το Chopper Riders Club  Σύρου, o Σύλλογος χρωματοσφαίρισης paintball, οι Ποδηλάτρες. Η λέσχη φωτογραφίας και κινηματογράφου Σύρου με πολλές όμορφες φωτογραφίες κατέγραψε στιγμιότυπα της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε ολόψυχα για την ανιδιοτελή προσφορά της την παιδίατρο κα Χαρά Παπαγεωργίου. 

Η συνεργασία μας με τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, το Τοπικό Συμβούλιο Φοίνικα, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φοίνικα, τον ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Σύλλογο Κριτών Στίβου Κυκλάδων ήταν υποδειγματική.  Αποδείξαμε, για άλλη μια φορά, ότι μέσα από την συλλογικότητα και τη συνεργασία μπορούμε να διοργανώσουμε σημαντικά αθλητικά δρώμενα για τον τόπο μας.

Αναμένουμε τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις σας ώστε η επόμενη διοργάνωση Finikas Run 2017 να είναι ακόμη καλύτερη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Θα θέλαμε να σας  διαβεβαιώσουμε, ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στον τόπο μας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου

finikasrun1.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares