Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 14:09

Ο Πανθηραϊκός είναι ένα μωρό που μεγαλώνει

Ο Πανθηραϊκός έχει μία σταθερή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή.

Ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μανώλης Παπαματθαιάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την επιστροφή του Ζωνιανά για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ερμή, τις «μάχες» του τίτλου και της παραμονής στην Γ εθνική, τον ΠΟΑ και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Παπαματθαιάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την επιστροφή του στα Ζωνιανά την πρόσεχή Κυριακή

«Τα συναισθήματα μου θα είναι ιδιαίτερα. Έχω δεθεί με τον Ερμή αφού εκεί πέρασα όμορφες στιγμές. Αγωνιστικά θα είναι ένα «αδιάφορο» ματς αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν άγχος. Κοιτάνε να έχουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Είναι δύο καλές ομάδες και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο αφού θα γίνει ένα «ανοικτό»  ματς».

Για τον φετινό Ερμή και τον Γιώργο Πετράκη

«Ο Ερμής βγάζει υγεία και σοβαρότητα. Είναι μία σταθερή ομάδα και προσφέρει τα πάντα σε όλους στην ομάδα στην ώρα τους. Δεν σου κρύβω οτι ενυπωσιάστηκα με την πορεία του στο ξεκίνηα του πρωταθλήματος και πίστεψα οτι θα πάει πολύ καλά. Θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά αλλά θα είναι και του χρόνου στην Γ εθνική. Είναι μία ομάδα… δυσκολοκατάβλητη. Κέρδίζει δύσκολα αλλά και χάνει δύσκολα, όπως είμαστε και μεις. Ο Γιώργος Πετράκης είναι ένας νέος ελπιδοφόρος προπονητής που του αρέσει η δουλειά και διαβάζει πολύ. Παρακολουθεί τις εξελίξεις, είναι ενημερωμένος και όταν αποκτήσει και τριβή θα πάει πολύ καλά. Έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα και έχει τα φόντα για να κάνει προπονητική καριέρα. Είναι παιδί μιας αξιόλογης οικογένειας».

Για τον Πανθηραϊκό

«Είναι ένα μωρό που… μεγαλώνει. Έχει αρχές, υγεία αλλά ακόμα ελαφριά φανέλα.Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και μπορεί κάθε χρόνο να κάνει και ένα παραπάνω βήμα. Έχει κόσμο και βρίσκεται σε μία.. παρθένα ποδοσφαιρικά περιοχή, που διψάει για αθλητισμό.Έχουμε και την ομάδα Βόλει στην Α1 γυναικών που τραβάει χορηγούς. Το πρόβλημα στην Σαντορίνη είναι η στέγαση. Δύσκολα βρίσκεις σπίτι. Οι παίκτες μένουν στο ξενοδοχείο».

Για την παραίτησή του πριν από λίγο καιρό

«Ήταν μία κίνηση τακτικής από την πλευρά μου. Ήξερα οτι δεν θα γίνει δεκτή. Ήθελα να την κάνω για αν ταράξω τα νερά. Ήθελα να αφυπνίσω  τους παίκτες μου που ήταν χαλαροί».

Για την Κρήτη

«Μου λείπει η Κρήτη, η οικογένειά μου, το σπίτι μου, ο τόπος μου. Αλλά έτσι είναι το επάγγελμά μας, δεν έχει πατρίδα. Τον χειμώνα ειδικά είναι δύσκολο να έρθω Ηράκλειο αφού γίνεται μέσω Αθήνας. Το καλοκαίρι είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για την «μάχη» του τιτλου στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής

«Αν ο Εργοτέλης κάνει το 6/6 θα βγει πρωταθλητής  γιατί θεωρώ τι ο Ιωνικός θα κάνει το 5/5. Παρακολούθησα με ενδιαφέρον τις δηλώσεις και των δύο προπονητών μετά τα ματς της Κυριακής. Ελπίζω να μην κάνει γκέλα ο Εργοτέλης γιατί θα το πληρώσει. Έχει δύσκολα ματς αλλά αν είναι σοβαρός θα τα πάρει όλα. Το άγχος του πρωταθλητισμού είναι τεράστιο. Αν χάσει την πρώτη θέση θα την έχει κάνει δώρο στον Ιωνικό αφού έχει χάσει φέτος τσάμπα βαθμούς. Παίζει και με μας στο  Παγκρήτιο αλλά είναι το φαβορί και μόνο αν αυτοκτονήσει θα του κόψουμε βαθμούς αν και είμαστε δύσκολη ομάδα για όλους τους αντιπάλους. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν του πρωταθλήματος».

Για την «μάχη» της παραμονής

«Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει καλή ομάδα αλλά το αν θα σωθεί θα κριθεί στα δύο επόμενα ματς. Είναι δύο αγωνιστικές καθοριστικές για την Χανιώτικη ομάδα και τον Ηλυσιακό με ρυθμιστή την Προοδευτική. Έρχονται τεράστια ματς όπου θα πέσουν…  κορμιά».

Για τον ΠΟΑ

«Η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να είναι τόσο ψηλά και να έχει τόση σταθερότητα. Έχει κάνει μία φανταστική πορεία και το μόνο που έχω να πω είναι: RESPECΤ. Σεβασμός. Έχει ομοιογένεια και εμπειρία. Έκανε λίγες και ποιοτικές προσθήκες».

Για τον ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ πληρώνει το κακό του ξεκίνημα. Είχε απώλειες στο ξεκίνημα που του στοίχισαν. Είδα στην τηλεοπτική του συνέντευξη τον Νίκο Παπαδόπουλο και δεν σου κρύβω οτι ενυπωσιάστηκα. Είναι πολύ μετρημένος και έχει όραμα για την ομάδα. Αν ήμουν στην διοίκηση θα του ανανέωνα το συμβόλαιο για πολλά χρόνια ώστε να «χτίσει» ελεύθερα αυτό που οραματίζεται. Θα τον άφηνα να δουλέψει και θα ερχόταν ένα καλό αποτέλεσμα. Το έχω ξαναπεί δεν χάθηκε και κάτι αν δεν ανέβει φέτος. Ο ΟΦΗ θα πρέπει του χρόνου να κάνει μία ανανέωση αφού είναι μία γερασμένη ομάδα.  Ναι μεν, προσφέρουν οι έμπειροι αλλά θα πρέπει να έχει έναν κορμό με ορίζοντα κάποιων χρόνων. Το ζητούμενο είναι να μην χρεωθεί πάλι η ομάδα. Αν έχει μηδέν χρέη τότε θα πάει μπροστά. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για να ανέβει αλλά είναι ΟΦΗ και το άγχος το έχουν οι άλλοι. Χρειάζεται διοικητική σταθερότητα και να μην γίνεται, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια… αιματοχυσία στο οικονομικο κομμάτι».

athleticradio.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares