Κυριακή, 05 Ιουνίου 2011 17:13

F4 ΠΑΙΔΩΝ: AO MYKONOY - AMEΣ ΜΑΡΠΗΣΑΙΚΟΣ 2-1

MIKONOS_MARPHSSA_HMITELIKOS_PAIDON

Μεγάλη νίκη πετυχε η ομάδα παίδων του ΑΟ Μυκόνου στο ουδέτερο γήπεδο της Τήνου νικώντας

με  2-1 τον Μαρπησσαϊκό και κέρδισε την συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων απέναντι στον Ολυμπιακό Σύρου με πιθανή έδρα τελικού  και πάλι το γήπεδο της Τήνου λόγο διευκόλυνσης των δυο σωματείων. Μεγάλος πρωταγωνιστήσεις για την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου και σκόρερ των δυο τερμάτων ήταν ο επιθετικός της ομάδας Κυπριτίδης ενώ σκόρερ και ταυτόχρονα μοιραίος παίκτης για την ομάδα της Μάρπησσας ο Πραμμάτιας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά  και μόλις στο 3ο λεπτό η Μάρπησσα πήρε το  προβάδισμα στο σκορ όταν σε μια σύγχυση της άμυνας του της Μυκόνου ο Πραμμάτιας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ για τον Μαρπησσαϊκό. Η ομάδα της Πάρου συνέχισε την πίεση αλλά έχασε μερικές ακόμα μικροεταιρείες αλλά ένα ολέθριο λάθος ενός αμυντικού της στο 15ο λεπτό να σπρώξει τον ποδοσφαιριστή Πουλακακη μέσα στην περιοχή της στοίχησε το πέναλτι και την ισοφάριση σε 1-1 με τον Κυπριτίδη. Η Μάρπησσα συνέχισε να είναι καλύτερη και πιέζει τον ΑΟ Μυκόνου με αποκορύφωμα την φάση του 35ου λεπτού όταν ο Πραμμάτιας με μια φανταστική τρίπλα κατάφερε  να περάσει δυο αμυντικούς σαν σταματημένους αλλά στην τελική προσπάθεια τα έκανε θάλασσα και στέρησε αποκορύφωμα την ομάδα του το προβάδισμα που θα ήταν πολύ σημαντικό για την συνέχεια έτσι το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο η Μύκονος μπήκε  ποιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 50 λεπτό του αγώνα κατάφερε με ένα καταπληκτικό σουτ του Κυπριτίδη να κάνει το 2-1 και να πάρει το πλεονέκτημα για την νίκη ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68ο λεπτό όταν και πάλι σε ένα σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Μάρπησσας Περαντινού και στην συνέχεια άουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο η ομάδα της Μυκόνου κρατήσει την μπάλα και σκορ στο 2-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων.

Διακριθέντες του αγώνα ήταν για την ομάδα της Μυκόνου η δυο επιθετικοί της ομάδας Κυπριτιδης και Πουλακακης ενώ για την ομάδα του Μαρπησσαϊκού οι Γεμπορις και Πραμμάτιας ο οποίος όπως προαναφέραμε ήταν και ο μοιραίος παίκτης του Μαρπησσαϊκού. Καλή η διαιτησία του κυρίου Μενδρινού και τον βοηθών του Σουλτάνη και Βαρδακαστάνη.

ΣΧΟΛΙΟ. Η ομάδα του κυρίου Μοστρατου παρέταξε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και ήταν ποιο καλοδουλεμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο αντιθέτως η ομάδα του κυρίου Σμυρνη στηρίχτηκε στο ατομικό ταλέντο κάποιων παικτών και κυρίως του επιθετικού της ομάδας Κυπριτιδης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: (ΣΜΥΡΝΗΣ) Κοντομητρος, Σιωτος(Ζωγραφος), Βλαχος, Σιωτος Σπ., Πανταζογλου(Δημακης), Δαμαι, Ναζος, Μιαν, Πουλακακης, Κυπριτιδης,Σκουλαξινος (Λυκουρης)

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ: (ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ Γ.) Περαντινος, Τσιγωνιας, Ανουσσακης, Καραφυλακης, Τριβυζας, Γεμπορις, Κρητικος, Βιτζηλαιος, Κιδωνιευες (Φωκιανος) Πραμματιας, Ραγκουσης (Τζανακοπουλος)



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares