×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 13:56

Χωράει ένα πούλμαν.. όλη την Τουρκία;;

Η «κακή» απόφαση του Γιαννακόπουλου παραλίγο να διασύρει το τεράστιο όνομα που έχει ο Παναθηναϊκός. Οι Τούρκοι έβγαλαν γλώσσα υπολογίζοντας χωρίς τον ξενοδόχο.. Βασίλη Σπανούλη!

Πόσο λυπηρό είναι πραγματικά αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με τον κ. Γιαννακόπουλο, άλλωστε πολλά έχουν ειπωθεί αυτές τις ημέρες.

Ωστόσο θα σταθώ στην γραμμή που πέρασαν οι Τούρκοι στο χθεσινό παιχνίδι της Ανατολού με τον Ολυμπιακό.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου ίσως μαρτυράει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά τον αποκλεισμό των πρασίνων από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων και η τελευταία εικόνα που είχαν όλοι από την νίκη της Εφές, ίσως να τους ώθησε να προβούν σε μία ασεβή για εμένα πράξη. Μπορεί να ήταν πιο πολύ για να πικάρουν τους Έλληνες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο χαρακτηρίζεται ορθό. Αν θες φυσικά να χαρακτηρίζεσαι ομάδα που διεκδικείς τέτοια κούπα.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πλέον σιγή ιχθύος, ίσως για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Να μην χαθεί και το Πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο τέλος της σεζόν δεν θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Ενδεχόμενο πάντως να μην γίνει και το παραμικρό, αφού ο Πασκουάλ από «μυρωδιάς» και «υπνωτισμένος» μπορεί να μεταμορφωθεί σε ηγέτη ξανά, στην Ελλάδα που ζούμε αν και εφόσον το «τριφύλλι» πάρει το Πρωτάθλημα από τον αιώνιο.

Οι Τούρκοι εντέλει έπεσαν στη «λούμπα», έβγαλαν γλώσσα και απολύτως φυσιολογικά το πλήρωσαν. Ίσως και να τους αποπροσανατόλισε το παρασκήνιο από τον προηγούμενο αγώνα. Ποιος ξέρει;

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός δείχνει τα τελευταία χρόνια να έχει μια ομάδα που μπορεί να χάσει το πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι, αλλά με την πλάτη στον τοίχο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Ίσως και αυτό να είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η Βασίλης Σπανούλης, συνεχίσει να ηγείται ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Εάν τον υποτιμήσεις, αυτόν και τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους, θα σου κλείσουν το σπίτι.

Απλά, μάγκικα και σταράτα.

Τώρα οι Τούρκοι ίσως να επιβιβαστούν σε κάποιο πούλμαν για Ελλάδα, αν και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται καν να ταξιδέψουν στο ΣΕΦ, εκεί που μερικές χιλιάδες αφηνιασμένοι γαύροι θα έχουν στήσει από νωρίς το δικό τους πανηγύρι..

Την Τρίτη λοιπόν τα υπόλοιπα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares