Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 18:41

Φώσκολος: Μας πολέμησαν, δεν κατεβαίνουμε ούτε στο τοπικό

Πλέον τα όσα πλανιούνται το τελευταίο διάστημα έγιναν γεγονός, και αυτό μάλιστα επιβεβαιώνεται από τα πιο επίσημα χείλη που δεν είναι άλλα από του προέδρου του ΑΟ Σύρου Γιώργου Φώσκολου, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή κάνει γνωστούς τους λόγους που οι Νταμπλούχοι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή ούτε στο τοπικό των Κυκλάδων.

Ο Γιώργος Φώσκολος στην επιστολή του, αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο των ευθυνών, όμως παράλληλα εξαπολύει τα «βέλη» του κατά όσων εμπλάκηκαν σε μία διαδικασία διοικητικής ενίσχυσης και στο τέλος αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν κακό στον σύλλογο.

Όπως δηλώνει ο κ. Φώσκολος, ο ΑΟ Σύρου θα λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Κ16, ενώ αυτός ο χρόνος θα αποτελέσει ένα διάστημα ανασυγκρότησης του ΑΟ Σύρου, που θα επιστρέψει πάνω σε υγιείς βάσεις.

KOYPA KYPELLO OLOI

Η επιστολή αναφέρει:

Είναι κάποιες στιγμές που ειλικρινά δυσκολεύεσαι να αποτυπώσεις μέσα σε λίγες λέξεις καταστάσεις τόσο αποκρουστικές, που σε φέρνουν αντιμέτωπο με άσχημα διλλήματα.

 Όταν όμως αντιμετωπίζεις γύρο σου καθημερινά ανθρώπους που έχουν ταυτίσει το είναι τους με τη «μιζέρια» τότε θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια και τις γροθιές σου και να λάβεις αποφάσεις που πρώτα από όλα είναι δυσάρεστες για τον ίδιο σου τον εαυτό και έπειτα για κάποιους ανθρώπους που είχαν και έχουν το ίδιο όραμα με σένα.

Εμείς θέλαμε έναν ΑΟ Σύρο μεγάλο, έναν ΑΟ Σύρου που θα τον βλέπουν οι Συριανοί εκεί που ανήκει και θα νιώθουμε όλοι μαζί υπερήφανοι… Ματώσαμε ψυχικά και οικονομικά, τόσο εμείς ως διοίκηση, όσο και οι χορηγοί μας… Η αποζημίωση μας; Τι άλλο, από την κατάκτηση του Νταμπλ και η άνοδος της ομάδας μας στη Γ΄Εθνική. Στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες με περηφάνια στις μνήμες μας!

Όμως μετά από κάποιους μήνες δυστυχώς οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. ΝΑΙ δεν χαρήκαμε όλοι όπως αρχικά νόμιζα… Υπήρξε και η άποψη  της μιζέριας και της κακομοιριάς, αυτή η άποψη που δεν είναι ικανή να δει ποιο είναι το καλό του ΑΟ Σύρου και του Συριανού ποδοσφαίρου, αλλά να επικεντρωθεί σε πρόσωπα και συμφέροντα που μπορεί αν καρπωθεί μέσα από τον σύλλογο.

Ως πρόεδρος έχω το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης και το επωμίζομαι με κάθε εντιμότητα… Όμως αναρωτιέμαι… Τι θα γινόταν αν όλοι αυτοί που έλεγαν το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» το εννοούσαν; Θα έγραφα αυτές τις λέξεις σήμερα; Όταν από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου προανήγγειλα ότι δεν θα μπορέσω να συνεχίσω από τη θέση του προέδρου, τότε γιατί εξαφανίστηκαν όλοι; 

Που είναι αυτοί που μιλούσαν για ένα πολυμετοχικό σχήμα; Που είναι αυτοί που υποσχέθηκαν βοήθειες, οι οποίες όπως αποδείχθηκε ήταν μυθοπλασίες και κατασκευάσματα;

Που είναι αυτοί οι ΑΟΣΙΤΕΣ που όταν η ομάδα τους χρειάστηκε, ο ένας μετά τον άλλον έβγαζε μία τάχα προσωπική ανακοίνωση και «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια» όπως λέει το ρητό του λαού;

Όταν σηκώσαμε την κούπα στην Πάρο, γράφοντας ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου είδα συσπείρωση, είδα πράγματα να ξυπνούν… Τελικά μείναμε στις φωτογραφίες και τις λεζάντες… Δυστυχώς!!!

Και φτάνω στο σήμερα, όπου ξαφνικά διαπιστώνω ότι είμαστε πιο μόνοι από ποτέ! Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν! Ποιο είναι αυτό που ήθελαν; Δυστυχώς είναι η μη κάθοδος της Ανδρικής ομάδας σε κανένα θεσμό που διοργανώνει η ΕΠΟ ή ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όπως είπα αναλαμβάνω το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, παρά το γεγονός ότι είχα προειδοποιήσει ότι δεν θα μπορέσω. Είδα ότι πάμε στον γκρεμό, πάλεψα μαζί με τους λίγους πιστούς του ΑΟ Σύρου, εξαντλήσαμε κάθε πιθανό σενάριο, αλλά δυστυχώς αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι ο ΑΟ Σύρου δεν μπορεί να λάβει μέρος, ούτε καν στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων.

Με θλίψη το λέω αλλά είναι η μόνη αλήθεια. Έχουμε μείνει ελάχιστοι που πιστεύουμε σε αυτό το σύλλογο, που κατά τη γνώμη μου πολεμήθηκε πολύ με τα σημερινά αποτελέσματα. Όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι δυνατόν 2-3 άνθρωποι να πάρουν στις πλάτες τους ένα τεράστιο βάρος χωρίς καμία στήριξη από πουθενά.

ΑΟ Σύρου θα υπάρχει για τη σεζόν 2017-2018 μόνο στα πρωταθλήματα υποδομών.

Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση της ομάδας που μαζί ζήσαμε μεγάλες στιγμές και πετύχαμε πάρα πολλά, όπως και όλους τους χορηγούς που στήριξαν τον ΑΟ Σύρου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταυτίστηκαν και αγάπησαν την ομάδα και μέχρι αυτή τη στιγμή περιμένουν που θα αγωνιστεί ο ΑΟ Σύρου για να είναι μαζί του… Για να φορέσουν τη φανέλα με τη ΣΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.

Όσο αφορά το μέλλον, υποψιασμένοι πλέον και γνωρίζοντας τις προθέσεις κάποιων, υποσχόμαστε εγώ και όσοι θέλουν το καλό του ΑΟ Σύρου ότι, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να επαναφέρουμε το όνειρο. Αυτή τη φορά όμως δεν θα πέσουμε θύματα κανενός επιτήδειου και κακοπροαίρετου που όταν ο ΑΟΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

Ο ΑΟ Σύρου είναι ιδέα και οι ιδέες θέλουν ανθρώπους να τις πιστέψουν.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς ο ΑΓΝΟΣ ΑΟΣΙΤΗΣ Γιώργος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares