Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 21:18

Οδύσσεια για τα φιλικό της Μικτής Νέων στη Σύρο

Δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο ραντεβού της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων για τους 16 του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και ο Γιώργος Μοστράτος θα έχει την ευκαιρία να δει έστω και σε ένα φιλικό τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, μετά από ενέργειες της Ένωσης, οι Νέοι της ΕΠΣΚ θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την Ανδρική ομάδα του Άγιαξ Σύρου, σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

Βέβαια οι ο κόουτς και οι άνθρωποι της ΕΠΣ Κυκλάδων ήθελαν περισσότερη προετοιμασία, καθώς η αντίπαλος ένωση έχει την ευκαιρία να προπονείται καθημερινά, όμως όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί με το εμπόδιο της θάλασσας να μοιάζει μερικές φορές ανυπέρβλητο.  

Παρόλα αυτά έχει σχεδιαστεί ένα ολόκληρο πλάνο για να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Κυριακής στη Σύρο, όπου περίπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά θα υπάρξει η συμβολή του μέλους της διοίκησης του ΠΑΣ Νάξου κ. Νικήτα Παντελαίο, ο οποίος, όπως και στην Αθήνα, έτσι και στη Νάξο προσφέρθηκε να φιλοξενήσει παιδιά και συγκεκριμένα αυτά από τη Σαντορίνη, που θα διανυκτερεύσουν στη Νάξο.

*Ευχόμαστε καλή πορεία στην Μικτή μας και συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές για τις προσπάθειες τους.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares