Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 23:22

Το ευχαριστώ του Μοστράτου για την στήριξη στο οικογενειακό δράμα

Με μήνυμα του μέσω του sportcyclades.gr ο Γιώργος Μοστράτος ευχαριστεί για την αμέριστη συμπαράσταση που έλαβε αυτός και η οικογένεια του, στο οικογενειακό δράμα που πέρασαν με τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό της μητέρας τους Δήμητρας.

Πλήθος κόσμου και φορέων εξέφρασα τα συλλυπητήρια τους στον Γιώργο Μοστράτο και την οικογένεια του, ενώ το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του μητέρα δόθηκε από μεγάλο πλήθος που παρέστη στην εξόδιο ακολουθία.

Αναλυτικά το δημόσιο ευχαριστώ του Γιώργου Μοστράτου:

Ο ξαφνικός χαμός της πολυαγαπημένης μου μητέρας ήταν ένα δυνατό πλήγμα για εμένα και την οικογένεια μου.

Ένα κομμάτι του εαυτού μας χάθηκε εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή .

Αυτές τις δύσκολες ώρες, εκτός της βαριάς θλίψης, εγώ και η οικογένεια μου βιώσαμε ένα μοναδικό συναίσθημα, αυτό της αλληλεγγύης.

Λάβαμε, εκατοντάδες μηνύματα αγάπης, στήριξης και συμπόνιας, τα οποία πραγματικά που μας έκαναν να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το δράμα.

Απλός κόσμος, φίλοι και συγγενείς, αλλά και δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού επικοινώνησαν μαζί μας, στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης. Λόγια γλυκά, λόγια καρδιάς, που απάλυναν σε ένα βαθμό τον μεγάλο μας πόνο.

Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία του κόσμου στον τελευταίο χαιρετισμό της πολυαγαπημένης μας μητέρας, Δήμητρας.

Μπορεί οι ώρες να είναι δύσκολες για εμάς, αλλά δεν θα μπορούσα παρά να βρω το κουράγιο για να γράψω μερικές λέξεις για να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους της οικογένειας μου όλους όσους σταθήκατε στο πλευρό μας.

Εκφράζοντας τις βαθιές μου ευχαριστίες
Γιώργος Μοστράτος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares