Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 19:04

Ρεκόρ συμμετοχών στο 2ο Sifnos Run

Απόβαση δρομέων και επισκεπτών στη Σίφνο προβλέπεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο με αφορμή το 2ο Sifnos Run.Κυριολεκτικά μέχρι και την τελευταία στιγμή δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό έκαναν την εγγραφή τους για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ!
 
Έτσι το 2ο Sifnos Run έκανε ήδη …PB!Από τους 354 δρομείς που έτρεξαν πέρυσι στην 1η χρονιά διεξαγωγής του αγώνα, φέτος αναμένεται στην γραμμή εκκίνησης και των δύο αποστάσεων να σταθούν πάνω από 600!Πρόκειται δηλαδή για διπλασιασμό των συμμετοχών μέσα σε μία χρονιά ενώ είναι εντυπωσιακό ότι στις 6 Μαίου θα έρθουν στο νησί για να τρέξουν δρομείς ακόμα και από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας!Όσο για τον παιδικό αγώνα, το όριο των 200 συμμετοχών για λόγους ασφαλείας, έχει προφανώς υπερκαλυφθεί..!

 

Να σημειωθεί ότι όσοι ταξιδέψουν στη Σίφνο για να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου που πλέον γίνεται θεσμός, έχουν μειωμένο ακτοπλοϊκό εισιτήριο στα δρομολόγια της Aegeanspeedlines και εκπτωτικά πακέτα διαμονής του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και των Ξενοδόχων του νησιού. Παράλληλα, επωφελούνται από εκπτώσεις στην εστίαση και στις αγορές τους, που εξασφάλισε ο Σύλλογος Επαγγελματιών κι Εμπόρων Σίφνου. 
 

 

Χορηγός επικοινωνίας είναι η NOVA.Οι δρομείς επίσης θα ενδυναμωθούν με

-         Νερά ΚΟΡΠΗ

-         Γιαούρτια και Παγωτά SuperSpoonΚΡΙ-ΚΡΙ

-         Μπανάνες από τα sumermarket ΑΡΑΔΕΣ

-         Λιχουδιές Smarties για τα παιδιά

-         Υπηρεσίες προθέρμανσης και αποκατάστασης από την PowerDot

-         4 Ζευγάρια παπούτσια sauconyσε μαθητές του σχολείου του νησιού. 

Τρέχουμε σαν άνεμος στη Σίφνο στις 6 Μαΐου!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares