Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 13:09

Α.Σ. Άνω Μερά: Να ανοίξουμε κεφάλαια

Το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς απάντησε στην ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου (διαβάστε εδώ), για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο (28/04).

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Κύριοι , σε συνεχεία της επιστολής και χωρίς καθόλου σκέψη , διότι θεωρούμε ότι τα αυτονόητα δεν θέλουν σκέψη , και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος εντυπώσεων διευκρινίζουμε τα εξής

Συμφωνούμε ότι σωστά τιμωρήθηκαν οι παίκτες μας για ανάρμοστη συμπεριφορά , όπως σωστά τιμωρήθηκε και ποδοσφαιριστής της ομάδας σας . Δεν αναφέρατε πουθενά όμως , ότι εμείς πρώτοι προστατεύσαμε τον προπονητή σας μετά την λήξη του αγώνα , όπως πιστεύουμε θα πράττεται και εσείς σε ανάλογη περίπτωση.

Γεγονός όμως είναι ότι οι επαναλαμβανόμενες προκλητικές συμπεριφορές και οι ειρωνείες από μεμονωμένους δεν βοηθούν κανέναν μας , απαξιώνουν τις προσπάθειες μας και τον κόπο ΟΛΩΝ μας .

Για αυτό λοιπόν και τα δυο Μυκονιάτικα σωματεία σεβόμενα την ιστορία τους και την προσπάθεια των ανθρώπων που είναι πίσω από αυτά , πρέπει να απομονώσουν τις επανελλείμενες εξαιρέσεις, με σκοπό όχι να κλείσουμε παραγράφους όπως αναφέρετε στην επιστολή σας αλλά να ανοίξουμε νέα κεφάλαια , συνεργοί στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας, συνεργοί από κοινού για το καλύτερο αύριο των παιδιών μας.

Είμαστε σίγουροι ότι αν τα καταφέρουμε, θα πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός , για τον αθλητισμό του νησιού γιατί υπενθυμίζουμε ότι   ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο !!!

Με εκτίμηση

ΔΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares