Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 18:11

ΑΟ Σύρου: Γενική συνέλευση και εκλογές στις 11 Ιουνίου

Γενική συνέλευση για τις 8 Ιουνίου και εκλογές για τις 11 του ίδιου μήνα προγραμμάτισε ο ΑΟ Σύρου, μετά και τη θετική έκβαση της χθεσινής  συνάντησης.

Όπως είχαμε τονίσει στο ρεπορτάζ μας οι εκλογές θα διεξαγόταν το αργότερο μέχρι τα μέσα του μήνα, καθώς το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να έχει χρόνο για να οργανώσει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κάποια από τα ονόματα που ακούγονται για τη νέα διοίκηση εκτός αυτά των Γιώργου Φώσκολου και Πέτρου Ραουζαίου, είναι αυτά των Σταμάτη Καλυμιώτη, του Κώστα Ρούσσου, Αντώνη Μακρυωνίτη, Μέμη Σαγκινέτου, Γιώργου Χατζαντώνη και αρκετά άλλα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Σύρου , σε εφαρμογή του Άρθρου 14 του Καταστατικού του , και με Απόφαση των υπαρχόντων μελών του Δ.Σ. του , που έλαβε και κατόπιν και της χθεσινής συνάντησης 30/05/2018 ,

Συγκαλεί όλα τα μέλη του , σε Γεν. Συνέλευση την Παρασκευή 8/06/2018 στο A club , στις 20:00.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα ακόλουθα

1ον) Αγωνιστικός Προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019.

2ον)Οικονομικός προϋπολογισμός 2018-2019.

3ον) Ορισμός 2 Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Γεν.Συνέλευσης.

4ον) Εκλογή 3 μελών για την Εφορευτική επιτροπή για τη Διενέργεια Εκλογών.

5ον) Έγκριση ημερομηνίας (Δευτέρα 11/06/2018) για τη διενέργεια των Εκλογών για την Ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Για το σχηματισμό του νέου Δ.Σ. , απαιτούνται 15 μέλη 13 Τακτικοί και 2 Αναπληρωματικά.

Για το σχηματισμό της Ελεγκτικής επιτροπής απαιτούνται 3 μέλη.

Ταμειακώς ενήμερα μέλη είναι τα Μέλη που έχουν καταβάλει έστω και την τελευταία ημέρα της διεξαγωγής της Συνέλευσης την Ετήσια Συνδρομή τους που ανέρχεται σε 10€.

Δικαίωμα εγγραφής υπάρχει ακόμη και την ίδια ημέρα της Γεν.Συνέλευσης.

Όσοι εκ των μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και έχουν από το νόμο και το καταστατικό τα ανάλογα προσόντα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνεται ότι ΔΕΝ έχουν τα Κωλύματα και τους Περιορισμούς του Άρθρου 9 του Καταστατικού και του άρθρου 130 του νόμου 2725/1999.

Ήτοι έχουν Λευκό Ποινικό Μητρώο , ΔΕΝ έχουν καταδικασθεί για Ποινικά ,Οικονομικά και Αστικά αδικήματα, ΔΕΝ έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα , ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ή εν γένει αθλητές . ΔΕΝ είναι εν ενεργεία ή μη Διαιτητές , μέλος της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων ή του οικείου Συνδέσμου Διαιτητών , ΔΕΝ έχουν εξαρτημένη οικονομική σχέση με την ομάδα , ΔΕΝ έχουν συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τον Α.Ο.Σ. ή εκτέλεσης έργου , είτε ατομικά , είτε ως μέτοχοι ή εταίροι πάσης φύσεως και Τέλος ΔΕΝ τους έχει στερηθεί η Φίλαθλη Αθλητική Ιδιότητα , σύμφωνα με το Ν.2725/1999 , Άρθρο 130.

Είναι άνω των 18 ετών με δικαίωμα εκλέγειν.

Τέλος όλοι όσοι επιθυμούν να θέσουν Υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ. , είτε για την Ελεγκτική επιτροπή πρέπει να επικοινωνούν με τον Γεν.Γραμματέα του Σωματείου κ.Ραουζαίο Πέτρο (6906075101) ,

Δυνατότητα Υποβολής Υποψηφιοτήτων υπάρχει μέχρι το Σάββατο 19/05/2018.

Η ημερομηνία των Εκλογών ορίζεται η Δευτέρα 11/06/2018 , στον 1ο όροφο του A club , “Centro hall” και από ώρα 20:00 – 21:00 , (η οποία δύναται να παραταθεί με απόφαση της Εφορευτικής επιροπής).

Η ομάδα του Ιστορικού και Ένδοξου Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , όπου έκανε Πανελλαδικά γνωστό το νησί μας με τις επιτυχίες της στο άθλημα του ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης Ιστορίας της και όλοι μας μπροστά στην μεγάλη ευθύνη απέναντι στο Συριανό ποδόσφαιρο της συνέχισης ύπαρξης του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ!!!

Ο ΑΟΣ μας – Ο ΑΟΣ σας , σας χρειάζεται και αξίζει την στήριξη και βοήθεια όλων σας!!!

Τα ψέματα τελείωσαν και κανείς πλέον ΔΕΝ είναι άμοιρος των ευθυνών του!!!

Η κρίσιμη ώρα για το μέλλον της Ιστορικής και Αγαπημένης μας ομάδας ήλθε , ας αποδείξουμε όλοι μας εμπράκτως την αγάπη μας για την ομάδα του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ,συμμετέχοντας , θέτοντας υποψηφιότητα ή ψηφίζοντας στις προσεχείς εκλογές.

Για να ξανά επιστρέψει η βαριά , τιμημένη και δοξασμένη κιτρινομπλέ φανέλα στους αγωνιστικούς χώρους , και να ξαναγράψει Νέες Χρυσές επιτυχίες!!!

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Εκτελών χρέη Γραμματέα

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares