Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 15:43

Τριανταφυλλάκος: Έχουν μπει οι βάσεις στον ΑΟ Πάρου

Τα τελευταία χρόνια με τη δουλειά στον ΑΟ Πάρου έχει προσφέρει αρκετά έχοντας κερδίσει και ο ίδιος πράγματα από την ομάδα.

Τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε εκείνο της α' ομάδας, ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Τριανταφυλλάκος έχει κατορθώσει να αφήσει το στιγμή του, με αποτέλεσμα ο ΑΟΠ να συμμετέχει συχνά σε πολλά final four.

Ο ίδιος δουλεύοντας καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του μένει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας αφήνοντας τους εβδομαδιαίους κόπους, να αποτυπώνεται στο γήπεδο κάθε Κυριακή.

Άλλωστε, όπως τονίζει ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr, σκοπός αποτελεί σε βάθος χρόνου, η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες να φέρει αποτέλεσμα στην ανδρική ομάδα και ο ΑΟ Πάρου να στηρίζεται σε δικά του παιδιά.

Αρχικά, ο προπονητής του ΑΟΠ σχολίασε τη διοργάνωση της Κ10 που έγινε στη Σύρο λέγοντας

"Ήταν μια πολύ ωραία οργάνωση μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι που διοργάνωσαν το θεσμό ήταν εξαιρετικοι και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας".

Ερωτηθείς για τη χρονιά που πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα και τη συμμετοχή της στα μπαράζ, ο κ. Τριανταφυλλάκος σχολίασε τα εξής:

"Νομίζω ότι η χρονιά όσον αφορά το αντρικό τμήμα ήταν αρκετά καλή. Γεμάτη, με εμπειρίες και μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες,  τη διοίκηση τον κόσμο και θεωρώ ότι κάναμε μια αξιόλογη προεία και γι αυτό το λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους".

Σε ερώτηση εάν έχουν γίνει συζητήσεις με τη διοίκηση και εάν θα παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν, ο ίδιος είπε:

Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει αφού υπάρχουν υποχρεώσεις με δεδομένο ότι οι ακαδημίες συνεχίζουν μέχρι το τέλος Ιουνίου. Άλλωστε συμμετέχουμε σε ένα Τουρνουά στην Τήνο με την ακαδημία και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος του Ιουνίου". 

Ερωτώμενος εάν θα μπορούν στο άμεσο μέλλον να επανδρώσουν την α' ομάδα ποδοσφαιριστές της Κ16 και Κ18, ο Τριανταφυλλάκος πρόσθεσε:

"Κοιτάξτε να δείτε δεν είναι μόνο η Κ16 που μπορεί να επανδρώσει την ανδρική ομάδα. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόια γίνεται καλή δουλειά απ' όλους τους προπονητές. Και από την Κ12 που έφτασε στο τελικό. Και εκεί υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα και με την πάροδο του χρόνου θα βρεθούν στην α' ομάδα. Υπάρχουν παίκτες από την Κ16 αλλά και από την Κ18. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος όσον αφορά τα παιδιά και τις ακαδημίες, πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Οι ευκαιρίες που παίρνουν από εμένα τα παιδιά στο αντρικό είναι πολλές. Έτσι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια είτε είμαι εγώ είτε οχι. Οι βάσεις έχουν μπει από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες". 

Στον επίλογο του, ο ικανότατος τεχνικός σχολίασε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων υποστηρίζοντας:

Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα με θετικά και αρνητικά. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολη διοργάνωση και το ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες είναι από τα δυσκολότερα. Ας ελπίσουμε οι άνθρωποι που ασχολούνται να προχωρήσουν στις απαραίτητες βελτιώσεις σε πολλά πράγαμτα. Άλλωστε δεν είναι μόνο το ανδρικό πρωτάθλημα αλλά και εκείνο των υποδομών που τη φετινή σεζόν ήταν οργανωμένο και αξιόλογο". 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares