Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 15:31

Γκίκας: Η διοίκηση του Πανθηραϊκού με έπεισε

Στέλιος Γκίκας και Πανθηραϊκός συμφώνησαν προκειμένου να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης και τη νέα περίοδο.

Αυτό σημαίνει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πρώην άσος της Τριγλίας Ραφήνας θα εξακολουθεί να προπονείται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σκέντζου.

Ο επαγγελματισμός του, οι ικανότητες του και η σωστή συμπεριφορά του ήταν τα στοιχεία, που ουσιαστικά, κέρδισαν τους ανθρώπους του συλλόγου από τη Σαντορίνη και γι αυτό το λόγο αποφάσισαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας.

Το sprotcyclades.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή που επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Σαντορινιούς ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την απόφαση που πήρε λέγοντας: ''Παρέμεινα στον Πανθηραϊκό γιατί η διοίκηση μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να με κρατήσει και τα κατάφερε. Πάντως, είχα δυο προτάσεις και στη μια ήμουν πολύ κοντά όμως την τελευταία ημέρα, η διοίκηση με έκανε να αλλάξω γνώμη και με έπεισε για να παραμείνω στο σύλλογο''.

Ερωτηθείς πως ήταν η εμπειρία να αγωνίζεσαι για πρώτη φορά σε νησιώτικη ομάδα, ο Γκίκας πρόσθεσε: ''Η εμπειρία ήταν καλή μπορώ να πω εαν και ήθελα λίγο χρόνο προσαρμογής''.

Για τον κόσμο και την παρουσία του στα ματς, ο δεξιοπόδαρος άσος δήλωσε: ''Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και στα δύσκολα στα πρώτα ματς αλλά και μετά το β' γύρο όπου η ομάδα ουσιαστικά έκανε πρωταθλητισμό''.

Για την πορεία της ομάδας στο β' γύρο και τι ήταν εκείνο που μεταμόρφωσε τον Πανθηραϊκό, ο Γκίκας υπογράμμισε: ''Η έλευση του κ. Σκέντζου πιστεύω ότι ήταν το πιο σημαντικό αλλά και ότι η επίδοση μας ανέβηκε κατακόρυφα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares