Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 20:21

Ομίλους με γνώμονα την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση προτείνει ο Νηρέας

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων πλησιάζει και οι ομάδες έχουν αρχίσει να στέλνουν τις προτάσεις τους σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν.

Μία από αυτές τις προτάσεις είναι του ΑΜΕΣ Νηρέα, η διοίκηση του οποίου προτείνει των σχηματισμό ομίλων, στους οποίους θα συμμετάσχουν ομάδες από νησιά που έχουν καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Ως παράδειγμα η ομάδα της Νάουσας φέρνει έναν ενδεχόμενο όμιλο μεταξύ της Πάρου, της Νάξου και της Σαντορίνης, καθώς αυτά τα τρία νησιά συνδέονται καθημερινά.

Δείτε την πρόταση του Νηρέα:

«Βασιζόμενοι στην οικονομική δυσχέρεια των περισσοτέρων ερασιτεχνικών σωματείων, όπως επίσης και στα πολλά συγκοινωνιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, ιδιαιτέρως την χειμερινή περίοδο, έχουμε να σας προτείνουμε την δημιουργία ομίλων με νησιά τα οποία θα έχουν συνεχή και καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση και κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών, έτσι ώστε οι αποστολές των ομάδων να μπορούν να μετακινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία Πχ ο ένας όμιλος να αποτελείται από ομάδες της Πάρου, της Νάξου και της Σαντορίνης».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares