Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 21:48

ΑΟ Μυκόνου-Πανναξιακός "Χ" στον άνεμο...

MIKONOS-PANNAXIAKOS

Πριν λίγο έληξε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του Πανναξιακού, οι δύο ομάδες έμειναν στο «στείρο» ο-ο και το μόνο που κρατάνε από τον αγώνα είναι τα χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο αγώνας αυτός ήταν μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές και των δύο ομάδων να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους. Για την ομάδα του Πανναξιακού ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό, ενώ για την Μύκονο είναι το δεύτερο κατά σειρά μετά τον αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας την προηγούμενη εβδομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

MIKONOS_PANNAXIAKOS_FASHΟ αγώνας ξεκίνησε στις 18:00 με 15λεπτη καθυστέρηση και πολύ δυνατό αέρα να φυσάει στο γήπεδο της Μυκόνου.

Τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου κύλησαν αναγνωριστικά και για της δύο ομάδες όπου με εμπόδιο τον καιρό προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και οι ευκαιρίες ήταν από μία για κάθε ομάδα.

Στην συνέχεια ο Πανναξιακός ανέβασε στροφές και με «σύμμαχο» τον άνεμο κατάφερε να κάνει 2-3 ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Η ευκαιρία του ημιχρόνου πάντως άνηκε στην Ναξιώτικη ομάδα, όπου μετά από σουτ του Κουτελιέρη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουρνιά.

Στην επανάληψη και μετά από την είσοδο «φρέσκων» παιχτών στον αγωνιστικό χώρο ο ρυθμός του αγώνα ήταν σαφέστατα καλύτερος με τις δύο ομάδες να δείχνουν πλέον ότι πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Σκούνας έδωσαν λεπτά συμμετοχής σε αρκετούς νέους παίχτες για τους οποίους όπως υποστηρίζουν η συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους φιλικά είναι ότι καλύτερο για την ανάδειξη του ταλέντου τους  και την ετοιμότητα που παρουσιάζουν για την συμμετοχή τους στην ομάδα.

Μοιρασμένο και πάλι το παιχνίδι για τις δύο ομάδες με τον Πανναξιακό πάντως να έχει και πάλι την ευκαιρία του ημιχρόνου σε τε ατ τετ του Στάμου που εξουδετέρωσε ο Μπουρνιάς.

Συνθέσεις

Η Μύκονος ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Μπουρνιάς, Αργυρίου, Αλεξανδρόπουλος, Ζουγανέλης, Κεκενης, Κουκας, Αργυρόπουλος, Πανέτας, Τσιαλμάς, Ξένος, Φαρμάκης.

Για τον Πανναξιακό ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα οι: Θέμελης, Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κουφόπουλος, Τσιτοφώτος, Κατσάνης, Καρούσης, Στάμος, Κουτελιέρης, Πολυκρέτης, Σουσούνης.

Ο προπονητής του Πανναξιακού Δημήτρης σκούνας μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε:

«Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο. Η καιρικές συνθήκες βέβαια δεν ήταν ότι καλύτερο αφού δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την ανάπτυξη στο παιχνίδι όπως την θέλαμε ,αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο αγώνας αυτός  ήταν ένα θετικό δείγμα για εμάς και για την Μύκονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που είχαμε κόντρα τον αέρα είχαμε πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας σε σχέση με το πρώτο και προσπαθήσαμε με οργανωμένο παιχνίδι να χτυπήσουμε τον αντίπαλο»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης προπονητής του ΑΟ Μυκόνου τόνισε με έμφαση:

«σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας και στρώνουμε σαν ομάδα. Σήμερα δοκιμάσαμε νέα παιδιά και μας έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε για την συνέχεια»

Για τον Πανναξιακό είπε:

«πιστεύω ότι ο Πανναξιακός και εμείς ήμαστε δύο ομάδες περίπου στο ίδιο επίπεδο, συνεπώς προβλέπω ότι θα αγωνιστούμε μαζί για την παραμονή και η επιτυχία μας θα είναι να κόβουμε βαθμούς από τα φαβορί του ομίλου και να χτυπάμε στα ίσα ισοδύναμες με εμάς ομάδες»

Φιλικά

Εμφανές είναι ότι ο Πανναξιακός και η Μύκονος θέλουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους για να δείξουν κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα που γνωρίζουν πολύ τα τεχνικά επιτελεία και οι διοικήσεις των δύο ομάδων, που θα προσπαθήσουν με προγραμματισμένα φιλικά το επόμενο διάστημα να ανεβάσουν τον δείκτη ετοιμότητας των ομάδων σε υψηλότερα επίπεδα.

Τα προγραμματισμένα φιλικά των ομάδων

Πανναξιακός: Σαββατοκύριακο με Αχαρναϊκό (Δ΄) και Αήττητο Σπάτων (Δ΄) στην Αθήνα και την επόμενη εβδομάδα με τοπικές ομάδες.

Μύκονος: ΑΟ Κορωπίου(10 Σεπτεμβρίου),Αστέρα Βάρης(14 Σεπτεμβρίου),Άνω Σύρο (17 Σεπτεμβρίου).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares