Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2011 23:04

Νέα από τον 8ο όμιλο....

EPO_8OS_OMILOS

Το sport Cyclades σας παρουσιάζει όλα τα νέα από τον 8ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Φωστήρας: Τελειώνει του Τζιωρτζιόπουλου!

FOSTHRASΈτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφική... βόμβα του καλοκαιριού είναι η διοίκηση του Φωστήρα, που πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο! Απόψε αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών και να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από τον 'κιτρινόμαυρο' σύλλογο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 33χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός έκανε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Ψυρρόπουλου. Ασφαλώς, οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής και η Ξάνθη. Κατά την περσινή σεζόν έπαιζε στη Football league με τη φανέλα του Πανθρακικού, ενώ τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο Κερατσίνι.

Αγία Παρασκευή: Πενταπλή ενίσχυση

AGIA_PARASKEYHΕπιπλέον πέντε μεταγραφές πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή, που σχεδόν έχει ολοκληρώσει τις ενέργειες ενίσχυσης του ρόστερ της. Αυτή τη φορά, η διοίκηση της 'Σάντα' ήρθε σε συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Λαμπρινάκο από τον Αγιαξ Ταύρου, τον 21χρονο αμυντικό μέσο Γιώργο Καραϊνδρο και τον δίδυμο αδερφό του επιθετικό, Δημήτρη Καραϊνδρο, που πέρσι ανήκαν στον Παναιγιάλειο, τον 18άχρονο μέσο Γιώργο Σκιαβάρα, που πέρσι αγωνιζόταν στον Ωρωπό και, τέλος, τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Τάσο Γκόφα, ο οποίος έπαιζε με τη μορφή δανεισμού στον Χολαργό.

Νέα Ιωνία: Φιλική νίκη με Γαλάτσι

(Ρεπορτάζ: Μπάμπης Μαρνάς)

NEA_IONIAΜπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο πήρε τη νίκη η Νέα Ιωνία απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Οι 'κυανοκίτρινοι' του Γιώργου Τσαμόπουλου προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Κώστα Μπαλάσκα, όμως στο 72' ήρθε η ισοφάριση από πλευράς 'κυανόλευκων', μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Σπανού. Οι Ιωνιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πέντε λεπτά αργότερα ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Βιδάλης βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα και έγραψε το 2-1 για τη Νέα Ιωνία. Σε άλλα θέματα του συλλόγου, να σημειωθεί ότι ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία τιμώνται προς 70 ευρώ.

Ελπιδοφόρος: Νίκη στη Βάρη

ELPIDOFOROSΕκτός έδρας φιλική νίκη περιελάμβανε το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στις τάξεις του Ελπιδοφόρου. Η ομάδα της Κηφισιάς αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου τον Αστέρα Βάρης, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Δημήτρη Βέρμπη μόλις στο 15'. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας φιλική ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων. Για την προσεχή Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο, την επομένη η ομάδα της Κηφισιάς πάει στα Σούρμενα, ενώ για την Κυριακή υπάρχει το εκτός έδρας φιλικό με τη Θήβα.

Ρόδος: Για ένα νέο ξεκίνημα

RODOSΑποφασισμένοι να κάνουν μία νέα αρχή από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, φέρονται να είναι οι ιθύνοντες της Ρόδου. Η ιστορική ομάδα της Δωδεκανήσου δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη Football league II της νέας χρονιάς διότι πολύ... απλά δεν κατέθεσε τον σχετικό φάκελο στην Ε.Ε.Α. και ως εκ τούτου, η παρουσία της στο περιφερειακό πρωτάθλημα είναι λίγο πολύ δεδομένο. Αυτό που προσπαθούν να... περάσουν στον φίλαθλο κόσμο του νησιού τα πρόσωπα που έχουν αναλάβει τις τύχες του σωματείου σε αυτή την κρίσιμη καμπή, είναι πως πλέον η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με όσους απαξίωσαν την προσπάθεια που γινόταν μέχρι προσφάτως. Ενδεικτική είναι η επιστολή που συνέταξε ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ Ρόδου, Μανώλης Βλάχος, στο κείμενο της οποίας αναφέρονται τα εξής: Η προσπάθεια ώστε το αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΑΣ Ρόδος να συνεχίσει να υπάρχει (είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι δεν θα σβήσει), συνεχίζεται. Διαβεβαιώνω ως φίλαθλος, ως μέλος της διοικούσας επιτροπής επί δύο μήνες και ως νομικός, τον φίλαθλο της ομάδας μας ότι η προσπάθεια αυτή είναι ανεξάρητη από πρόσωπα και πράγματα που απαξίωσαν στο άμεσο παρελθόν την προσπάθεια μας και νομικά επουδενί δεν συνδέεται με οφειλές και υποχρεώσεις της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης εταιρείας, η οποία πλέον δεν υφίσταται, δεδομένου πως ο ΑΣ Ρόδος έχει διαφορετικό ΑΦΜ, είναι καταχωρήμενος στα βιβλία μη κερδοσκοπικών σωματείων του Πρωτοδικείου Ρόδου, ενώ η ΠΑΕ ήταν καταχωρημένη στα βιβλία εταιρειών (άρα έχουμε δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα). Φίλαθλε της Ρόδου, Βετεράνοι ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες ελάτε κοντά στην νέα (από πρόσωπα και καταστάσεις) προσπάθειά μας, αγνοώντας ανυπόστατες φήμες ανθρώπων που θέλουν να σβήσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη την ομάδα μας. Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να γίνει συνάντηση των μελών της διοικούσας επιτροπής, όπου θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Μελίσσια: Δικός τους ο Τσόγκας

MELISIAΣημαντική προσθήκη ποδοσφαιριστή που... γνωρίζει καλά την κατηγορία πραγματοποίησαν τα Μελίσσια, τα οποία βρίσκονται στη φάση του μονταρίσματος. Στον 'πράσινο' σύλλογο θα αγωνίζεται φέτος ο 19χρονος μέσος Πέτρος Τσόγκας, που πέρσι αναδείχθηκε νταμπλούχος στον 8ο όμιλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Γλυφάδας.

Πηγή: periferiako.com

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares