Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 22:52

Τα ματς της 8ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Δείτε τι συνέβη στα ματς του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής...

Μεγάλη νικη που το διατήρησε στην κορυφη του 7ου ομίλου πανηγύρισε το Αιγάλεω που επικράτησε της Κορινθου με 1-3.

Η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος σε 52' αγώνα αφού ήδη στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο το σκορ ήταν ήδη στο 0-3.

Στο 6' ο Γουνδουλάκης με πλασέ, στο 11 ο Βέρμπης με φάουλ και στο 52' ο Ραχιμ σκόραραν για το Αιγάλεω, με τον Μαναριώτη στο 56' να μειώνει σε 1-3. Στο 40' ο Σιδέρης είχε δοκάρι για την Κόρινθο.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης (Χανίων), Βεργέτης (Αρκαδίας)-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος): Λουτριώτης, Παπανικολάου, Ντόκο, Λαμπρόπουλος, Βελέντζας, Παϊκόπουλος (46' Δόγη), Ιορδανίδης (59' Γάλας), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τορεζάνι (88' Φούρναρης), Καραγιάννης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θεόφιλος Καλύβας): Ασημέλης, Τσαφταρίδης, Αμπντέλ Ραχήμ, Παπαζαχαρίας, Παπασάββας (20' Δάρρας), Μαρής, Ψυχογυιός (78' Ντράγκας), Γουνδουλάκης (83' Μπατής), Βέρμπης, Μπέλερης (55' Ζουμπουλάκης), Μαγκάκης

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-0

Ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις που κυριάρχησαν τα νεύρα, η δύναμη και το πάθος, ήταν αυτό που έγινε το πρωί στο ΔΓ Φηρών, όπου παρά την προβληματική εμφάνιση του ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει ένα χρυσό τρίποντο επικρατώντας με 1-0 του Χαραυγιακού.

«Μας έλειπε η φρεσκάδα» τόνισε ο προπονητής του Πανθηραϊκού Γιάννης Σιλεβίστας στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, πράγμα που αντικατοπτρίζει αυτό που έγινε στο γήπεδο, με τον Πανθηραϊκό, πάντως να παίρνει την ουσία από αυτό το ματς όπου δεν είναι άλλη από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, με τον Πανθηραϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να πιέσει.

Σε μία τέτοια φάση, στο 38΄, ο Παληγεώργος σέντραρε από αριστερά και ο Ντούμος μέσα από τη περιοχή με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Χαραυγιακός, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι παίκτες του Πανθηραϊκού έβγαλαν σημάδια κόπωσης και πήρε μέτρα στο γήπεδο, δημιουργώντας 1-2 καλές φάσεις, με ένα καλό σουτ του Κασσιανού που απόκρουσε ο Διαμαντής και μία παράλληλη σέντρα από τον ίδιο παίκτη που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς αρχικά ο Γκίκας του Πανθηραϊκού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76΄, πράγμα που συνέβη και στο 85΄με τον Μιχέλη του Χαραυγιακού.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πανθηραϊκού ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα έχει δύσκολη έξοδο, καθώς θα ταξιδέψει στη Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χαλκίδας.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ψυχούλας, Πριόνας και Σοφός

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Κωλέτσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (60΄Κονσταντίνοφ), Γαϊδαρτζής (78΄Τσίγκρος), Μάνιας (92΄Πολυκρέτης), Ντούμος (95΄Βλάχος), Γκίκας, Αγοραστός.

Αναπληρωματικοί: Συνολάκης, Ξηρός, Βορύλλας,

Χαραυγιακός (Λουκάς Ρόπας): Βακερλής, Αγγελόπουλος, Βιένας, Μιχελής, Κόντι, Τουγουτζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας (51΄Γιάννης), Γιαννόπουλος (70΄Γουργιώτης), Φερεντίνος, Μπαλάσκας (46΄Παρασκευόπουλος)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1-2

Μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι πανηγύρισε ο Ηλυσιακός που επικράτησε με 1-2 του Άγιου Ιερόθεου και αύξησε τη διαφορά του απο την 3η θέση και τον Αιολικό έχοντας διαφορά τριών βαθμών.

Από την άλλη αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη μετά το ατυχές αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη.

Στο 14' ο Θανόπουλος μετά από πάσα του Λέσι έκανε το 1-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να χάνει πέναλτι στο 51' αφού ο Μιχελής απόκρουσε. Στο συγκεκριμένο σημειο το ματς γύρισε κυρίως ψυχολογικά για τους φιλοξενούμενους που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και χάρη σε δυο γκολ του Μάλτσι στο 56' με σουτ και 69' με πέναλτι πήραν σπουδαία νίκη.

Στο 62 ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Κρεββατά μετά από γύρισμα του Μέξη.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Αραβίδης (Αθηνών)-Μέστρος (Λέσβου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (88' Οντιάμπο), Μπαλατσούρας, Μπίρης (86' Αποστολόπουλος), Αποστόλου, Λέσι, Γκουτσούλας (75' Νικολέτος), Κράσι (60' Χαραλάμπους), Θανόπουλος, Σουλελές

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης (80' Κατσίβελας), Μάλτσι (92' Κονδύλης), Γκέζος (88' Αμανατίδης), Σεράνο (59' Κρεβατάς).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΧΑΛΚΙΔΑ 1-1

Βαθμούς  και εντυπώσεις μοιράστηκαν Άγιοι Ανάργυροι και ΑΟ Χαλκίδας μένοντας στο 1-1.

Του Πετρου Κοσκινα

Στο β' μέρος προηγήθηκαν οι Άγιοι με τον Νταουτάι με ψηλοκρεμαστό σουτ από την γωνία της περιοχής στο 46', με τους νερατζούρι να απαντούν στο 49' με σουτ του Χαραλαμπίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Ντελέκου στο 9'.

Στο 10' ο Δωροβίνης με σουτ έχασε μεγάλη ευκαιρία, στο 69' το σουτ του Κολλά έφυγε λίγο άουτ ενώ στις καθυστερήσεις μετά από σύγχυση στην περιοχή του ΑΟΧ και σουτ του Γκεμίση οι αμυντικοί της Χαλκίδας απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισιδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Νταουτάι, Μανδύλης, Ανδρέου, Μεταλλινός, Μαρτίνος (79' Κοντιζάς), Καζβιρόπουλος, Γκεμίσης, Κολλάς, Δωροβίνης (87' Τουλουβασίλης), Οικονόμου (79' Ζαχαρός).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Λύκος) Σταυριανός, Ντούλος (93' Σταματούκος), Γιαλαμίδης, Σχιζας, Μπουζούρας, Βέργος (79' Νυφαδόπουλος), Ντάμπος, Παπαδάκης (90' Παλαιολόγος), Πατερίτσας, Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (67' Πλούμης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0-0

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για την άνοδο άφησε στην Ερέτρια ο Αιολικός, με τον αγώνα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα να λήγει ισόπαλος χωρίς τέρματα. Η ομάδα της Μυτιλήνης ήθελε διακαώς το τρίποντο, ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους, ωστόσο το τελικό 0-0 κόντρα στους ουραγούς του 7ου Ομίλου προκαλεί προβληματισμό. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς, ότι ο Αιολικός -που προερχόταν από ευρεία νίκη με 4-2 επί της Θύελλας Καμαρίου- είχε απέναντι του τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, την οποία ωστόσο δεν κατόρθωσε να διασπάσει για να διεκδικήσει τη νίκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, ο Αιολικός είχε την υπεροχή και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό νεαρό τερματοφύλακα Ναβροζίδη, που πήρε γάντια βασικού λόγω της απουσίας του τραυματία Μπασινά και ήταν η αποκάλυψη των γηπεδούχων, κατεβάζοντας τα ρολά.

Παρά τις προσπάθειες του Βεζιρτζόγλου, ο οποίος επέστρεψε στη βασική 11άδα του Απόστολου Στύλου, αλλά και των υπολοίπων παικτών που δημιούργησαν απειλητικές φάσεις μπροστά από την εστία του Απόλλωνα Ερέτριας, το 0-0 έμεινε ως το τέλος, αφού οι γηπεδούχου κατάφεραν παρότι έπαιξαν παθητικά σε ολόκληρο το 90λεπτο, να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν στη μοναδική νίκη επί του Χαραυγιακού με 1-0).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δ. Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι, Κορακιανίτης, Κοντός, Σμπιλήρης Καλοχωρίδης, Βαλκάνος, Ντουλαβέρης, Seol-Hyun, Tόρα, Αμαραντίδης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης (75' Αδαμόπουλος), Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Παλαμουτσής (60' Τιάγκο Λαρανζέιρα), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου (80' Ποτουρίδης), Λαμπράκης (80' Σεφουλάι).

Πηγή sportlesvos.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares