Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 23:47

Έκλεισε 10αρί και «βλέπει» 2 αμυντικούς η Θύελλα Καμαρίου

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας και την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, στην Θύελλα Καμαρίου προετοιμάζονται για τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο άνθρωπος που τρέχει τα μεταγραφικά του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Φουστέρη έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την  πρώτη κίνηση των «Καμαριανών».

Πρόκειται για έναν επιτελικό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της football league και ο οποίος θα ενσωματωθεί με την ομάδα στις 27 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο της διοίκησης βρίσκονται ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή, με τον κ. Φουστέρη, παρόλο που βρίσκεται σε διακοπές στο εξωτερικό, να τρέχει και αυτές τις δύο υποθέσεις.

Εάν και εφόσον πραγματοποιηθούν αυτές οι κινήσεις, και οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να κλείσουν όποια κενά υπάρχουν και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα που θα κάνει την προσπάθεια της στον δεύτερο γύρο προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares