Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 13:52

ΑΟ Πάρου: Πρόσληψη του Μ. Φραντζή. Δηλώσεις κ. Μπόνη

aop_panigirismos_sto_corner

Ανακοίνωση πρόσληψης για τις Ακαδημίες του Μανώλη Φραντζή.

Ο Α.Ο. Πάρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του προπονητή Μανώλη Φραντζή με τις ακαδημίες της ομάδας. Οι δύο ακόμα προπονητές που πλαισιώνουν τις ακαδημίες είναι οι Καζακίδης Θοδωρής και ο Καημενόπουλος Βασίλης.

Δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της ομάδας κ. Στέλιου Μπόνη

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας της Πάρου κ. Στέλιο Μπόνη, μας επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει από την ομάδα του αλλά και τα παράπονα που δέχεται από τους φιλάθλους του ΑΟΠ για τα φετινά διαιτητικά λάθει. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπόνης μας τόνισε: Ξέραμε ότι η φετινή χρονιά θα ήταν δύσκολη γιατί αποχωρώντας 6 παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας ήταν δύσκολο οι καινούργιοι παίκτες να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η Διοίκηση είχε ως στόχο να προσπαθήσει να αλλάξει τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργιάς του τμήματος, γι’ αυτό άλλωστε η πρόσληψη ενός προπονητή που για πρώτη φορά έρχεται στην Πάρο!.

Για το ματς του Σαββάτου με την Άνω Μερά ο κ. Μπόνης μας είπε: Όσο για το ματς με την Άνω Μερά , εκτός του προβλήματος της ομοιογένειας, είχαμε και τις ελλείψεις πέντε παικτών λόγω τραυματισμού όπως οι, Φαίδωνας Γιουρτζίδης, Ζήκος Στέφανος λόγο καταγμάτων. Παντελαίο Μάκη, Νικολαράκη Γιάννη και Αρκουλή Στέλιο λόγο θλαστικών τραυμάτων, ο Θανάσης Δαφερέρας ήταν απών, και οι Πετρόπουλος Βαγγέλης και ο Κουτσουράκης που ήταν ανέτοιμοι!. Όπως καταλαβαίνετε, οι απουσίες ήταν πολλές και σημαντικές και είναι σίγουρο πως μόλις επιστρέψουν, η ομάδα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Εμείς λοιπόν στην διοίκηση, περιμένουμε την επάνοδό τους και είμαστε πάντα κοντά τους και στηρίζουμε προπονητή και παίκτες.

Αποδέκτες παραπόνων

Ο κ. Μπόνης μας τόνισε για τα πολλά παράπονα που λαμβάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης για την διαιτησία στα φετινά έως τώρα παιχνίδια της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Αρχηγός μας είπε: Είμαστε αποδέκτες πολλών παραπόνων από τους φιλάθλους μας όσον αφορά την διαιτησία. Άποψη της διοίκησης είναι να μην ασχολείτο με την διαιτησία, όποια και να είναι αυτή, γιατί πιστεύουμε ότι με την αγωνιστική παρουσία μας, αλλά και τη συμπεριφορά της διοίκησης προς τους διαιτητές, θα αποκτήσουμε και από αυτούς τον σεβασμό όπως τον έχει αποκτήσει ο ΑΟΠ απ’ όλες τις αντίπαλες ομάδες απ‘ όπου πηγαίνει και παίζει.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares