Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 01:15

Νίκη πρωτιάς στη Μήλο για την Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Παμμηλιακό στον αγώνα που έγινε χθες  στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατακτήσει την 1η θέση  στον 1o όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Aegean Islands της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 Το σκορ, ενώ κρίνεται δίκαιο, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, καθώς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί, μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας.

 Η Ελλάς Σύρου μπήκε μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Ρηγούτσο που έκανε το 0-1, ένα γκολ που σύμφωνα με τους γηπεδούχους ελέγχεται αυστηρά ως οφσάιντ και αποδείχτηκε καθοριστικό, καθώς επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα.

 Στη συνέχεια η Ελλάς Σύρου με το σκορ υπέρ της, επέλεξε παιχνίδι αναμονής και επιδίωξε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις δίνοντας περισσότερο χώρο στον Παμμηλιακό. Με αυτό το τέμπο έκλεισε το α’ ημίχρονο.

 Στο β’ μέρος ο Παμμηλιακός μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε, έκανε φάσεις και στο 63ο λεπτό ισοφάρισε με τον Λικάι σε 1-1. Δυστυχώς για την ομάδα της Μήλου η χαρά δεν κράτησε πολύ, αφού 5 λεπτά αργότερα, στο 68’ ο Μπάϊλας έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ της ομάδα της Σύρου με 1-2.

 Στο τελευταίο 20λεπτο της συνάντησης η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα, με τον Παμμηλιακό να πιέζει εκ νέου για την ισοφάριση. Όπως όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο τα ρίσκα που πήραν οι «κόκκινοι» άφησαν κενά στην άμυνα και στο 90ο λεπτό ο Ευρυπιώτης έκανε το 1-3 εξασφαλίζοντας τη νίκη και «κλειδώνοντας» την πρωτιά στον όμιλο, όπως είπαμε στην αρχή του άρθρου.

 Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Χρήστος Καραγιαννόπουλος): Λιλλής, Κυρίτσης Α. (87’ Ζούλιας Α.), Σοσόλι Α.. Κυρίτσης Η., Σίδερης Α., Λικάϊ, Μαυρογιάννης Αντ.(74’ Βήχος Π.), Κατσαβάς, Καμακάρης Β. (85’ Μαυρογιάννης Α.), Σάντα, Σοσόλι Ν.

 Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός Κ., Σταμούλης (85’ Σκορδίλης), Παράβαλος, Συριανός Α., Ταμάμης, Χαλκιάς, Ρηγούτσος, Μπάιλας (89’ Δημητρακόπουλος), Ευριπιώτης, Μανουδάκης (46 Κοτζαπαναγιώτης), Πρίντεζης (74’ Βαβουράκης)

 Μικρά από τη Μήλο

*Ο αγώνας ξεκίνησε με 55 λεπτά καθυστέρηση λόγω αργοπορίας της άφιξης του πλοίου που μετέφερε την αποστολή της Ελλάς Σύρου.

*Κατόπιν συμφωνίας των αρχηγών των 2 ομάδων παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ.Πέτρος Πρεβενάς.

*Η διοίκηση του Παμμηλιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παίχτη της Στάθη Παπαδημητρίου αλλά και στο αδερφό του, πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου, για τον χαμό του αγαπημένου τους παππού. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Στάθης δεν αγωνίστηκε λόγω του πένθους. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Παπαδημητρίου εκφράζουν τα «Μηλέικα Νέα» και το «sport cyclades.

 

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares