Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 22:05

Νίκη κορυφής για την Τραγαία

karterados-asteras tragaias 3-28-1-2012

Με μόλις με έντεκα παίχτες στην αποστολή του ο Αστέρας Τραγαίας κατάφερε να περάσει μέσα από το Καρτεράδο με 2-0 και σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

karterados-asteras tragaias 0 28-1-2012

Η εικόνα του αγώνα

Πιο δυνατά μπήκε στην έναρξη του αγώνα ο γηπεδούχος Καρτεράδος , που προσπάθησε να απειλήσει από νωρίς με τον Κωλέτση, ο οποίος έχασε μοναδικό τετ α τετ μόλις στο 4΄.

Στο 24΄η Τραγαία έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σαρρή ο οποίος νικήθηκε από τον Δοϊτσίδη.

Ο Επταήμερος όμως στην αμέσως επόμενη φάση (27΄) εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Δεδρινός και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Πριν λήξει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 35΄ο Επταήμερος διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας του διαμορφώνοντας το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος  παίχτηκε ένα παιχνίδι κέντρου με τους Ναξιώτες να παίρνουν τελικά το πολυπόθητο διπλό και τους τρεις (3) βαθμούς της νίκης.

karterados-asteras tragaias 1 28-1-2012

Συνθέσεις:

AO KAΡΤΕΡΑΔΟΣ: ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ, ΠΡΕΚΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΒΑΖΑΙΟΣ, SALATAJ, ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ(c), ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΚΩΛΕΤΣΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΣΟΡΩΤΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΛΥΓΝΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ: POLGJA, ΔΡΥΛΛΗΣ, ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ(c), ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ, ΜΑΪΤΟΣ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ, ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΣ, ΣΑΡΡΗΣ

William Hill Poker

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares