Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 20:55

Χορταστική ισοπαλία για Πανναξιακό και ΑΣ Σαντορίνης 2020

Το καλύτερο για το τέλος φιλούσαν ο Πανναξιακός και ο ΑΣ Σαντορίνης, καθώς μετά από ένα χορταστικό πενιντάλεπτο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι δύο προπονητές είδαν τις ομάδες τους πως αντιδρούν σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με τον Χρήστο Πελέκη του Πανναξιακού να χρησιμοποιεί την ίδια εντεκάδα με τον πρώτο αγώνα απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου και έτσι να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τον Νίκο Παντέλη να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Ο Πανναξιακός παρόλο που είχε λιγότερο χρόνο στην προετοιμασία του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν και για τη Σαντορίνη 2020, που είδε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία, πάνω στα οποία θα πρέπει να επικεντρώσει.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

11' Μαναριώτης από σέντρα του Φύτρου με κεφαλιά έκανε το 1-0

29' Κύρτσος με σουτ μέσα από τη περιοχή

33' Ο Κωστόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2

43' Και πάλι ο Φύτρος με άψογη σέντρα βρήκε τον Περογαμβράκη που σκόραρε με εύστοχη κεφαλιά.

Διαιτητές: Χατζόπουλος - Ψαρρά

ΑΣ Σαντορίνης ( Νίκος Παντελής) : Ντούνης , Κουδούνας , Λαμπρόπουλος , Λούκα , Χούσα , Μαλάι , Μπιρμπίλης , Φύτρος , Μανδριώτης , Καραμποϊκης , Περογαμβράκης. Αγωνίστηκαν και οι Πέτρου , Βαμβακούσης

Πανναξιακός (Πελέκης): Δεμένικος, Καράι (Γκούφας), Τζατζανάς, Ανεβλαβής (Καφετζής), Κωστόπουλος, Τραγούδας, Μουστάκης (Βαθρακοκοίλης), Κόντι (Βατής), Κούτρος (Σερμάδι), Πιτταράς, Κύρτσος (Καρούσης).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares