Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 21:46

Άνω Μερά: ''Πάει για διπλό τίτλου''...

PAIXTES-SIMA

Το ματς της χρονιάς με αντίπαλο την Θύελλα Καμαρίου καλείτε να δώσει η Άνω Μερά την Κυριακή στο Καμάρι.

Η ομάδα του Νίκου Τζιώβα την Κυριακή στις 13:30, παίζει «όλη τη χρονιά» σε ένα ματς κλειδί για την κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Η Μυκονιάτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι με νίκη μέσα στη Σαντορίνη θα πατήσουν με το ένα πόδι στο βάθρο του πρωταθλητή, καθώς θα κρατήσουν την διαφορά των τριών βαθμών από την 2η του βαθμολογικού πίνακα Θύελλα και παράλληλα θα PAIXTHSδιεκδικήσουν τον τίτλο με Παμμηλιακό και Νηρέα εντός, ενώ στον τελευταίο τους αγώνα θα αντιμετωπίσουν στη Σύρο τον αδιάφορο Πάγο.PAIXTES AGKALIA

Το πιστεύουν

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Μυκόνου «ζεσταίνει» από τώρα τις μηχανές των ταχυπλόων, με τα οποίαθα μεταβεί την Κυριακή το πρωί στη Σαντορίνη , στην οποία θα ταξιδέψει με ακμαίο ηθικό και πίστη για το καλό αποτέλεσμα.

Χαρακτηρίστηκε είναι η δήλωση παίχτη ο οποίος μας είπε: «πιστεύω ότι η ομάδα θα εξαργυρώσει την σοβαρότητα που έχει επιδείξει μέσα στη χρονιά και θα πάρει τη νίκη την Κυριακή».

Με Αμπντούν στην σύνθεση

Μεγάλη ανάσα για την Άνω Μερά θα πρέπει να θεωρηθεί η επιστροφή του Αφρικανού Αμπντούν (επιστρέφει από τιμωρία), ο οποίος θεωρείτε παίχτης κλειδί για τη γραμμή κρούσης των Μυκονιατών. Το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, δεν αναφέρει απουσίες για την Άνω Μερά, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και πλέον όλοι αναμένουμε την εξέλιξη του Κυριακάτικου ντέρμπι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι: ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΑΝΤΙΜΙΣΑΡΗΣ Α.

Χορηγοι επικοινωνίας

8ira-denaxa-super-market 8IRA TAVERNA KALISTI 8ira-suites-of-gods
8ira-elxi 8ira-in-style 8ira-pipis

8ira-san-parami8i

8ira-waves-logo

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares