Τρίτη, 01 Μαΐου 2012 14:04

Στην πειθαρχική η τύχη του Άνω Σύρος-Παμμηλιακός

pammhliakos-ano siros 630

Με απόφαση του Δ.Σ του Παμμηλιακού η ομάδα του νησιού δεν θα ταξιδέψει στη Σύρο για το παιχνίδι με αντίπαλο την Άνω Σύρο.

Μάλιστα το Δ.Σ του Συλλόγου με επιστολή της προς την Ένωση τονίζει την αδυναμία μετακίνησης προς την Σύρο, καταθέτοντας παράλληλα ένσταση για κακό ορισμό αγώνα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δρομολόγιο μεταξύ των δύο νησιών υπήρχε σήμερα, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στην επιστροφή της αποστολής της Μήλου, η οποία θα έπρεπε να τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία, αφού για την επιστροφή της στην Μήλο ήταν αναγκασμένη να μεταβεί στο λιμάνι του Πειραιά και να διανυκτερεύσει εκεί προκειμένου να πάρει το πλοίο της επιστροφής την άλλη μέρα το μεσημέρι.

Αναπόφευκτα πλέον για την τύχη αυτού του αγώνα θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων, με πιθανότερη την απόφαση να φαντάζει ο μηδενισμός της Μήλου από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι άλλο ορίζει ο ΚΑΠ.

Πηγές από το νησί της Μήλου αναφέρουν ότι το ΔΣ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο, όχι τόσο για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά για τις ποινές που επισύρει ο ΚΑΠ και θα επιβαρύνουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής η Διοίκηση των Κόκκινων δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και προτίθεται αν χρειαστεί να φτάσει ψιλότερα, με τελικό σκοπό την δικαίωση του σωματείου.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares