Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 00:10

Στον τελικό ο Άγιαξ Σύρου..

AJAX-AO PAROY NEOI 2012

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη με τον Άγιαξ Σύρου να δίνει την μάχη του απέναντι στον Α.Ο. Πάρου και να βγαίνει νικητής με σκορ 4-1. Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι Συριανοί να σπάσουν την σθεναρή αντίσταση που δημιούργησαν οι Παριανοί όπου τους έφερε πολύ κοντά στο να χτυπήσουν το παιχνίδι καθώς το πρώτο μέρος ήταν ισόπαλο με σκορ 1-1.

Syros raouzaiosΜε τη νίκη αυτή ο Άγιαξ είναι η πρώτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό και περιμένει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρη Νηρέας-ΑΟ Μυκόνου (0-3 πρώτος αγώνας) για να διεκδικήσει το τίτλο του πρωταθλητή Νέων για την σεζόν 2011-2012.

Οι φάσεις του αγώνα:

Στο 18΄ η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από τους Παριανούς με τον Κρώνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως αμέσως μετά ο Άγιαξ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Λούσα από τα αριστερά να κάνει παράλληλη μπαλιά στον Ρηγούτσο και εκείνος με την σειρά του να κάνει το 1-0.

Στο 21΄ ο Σένκα βγάζει μια σέντρα για το κεφάλι του Νίκα αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ. Η ισοφάριση για τους Παριανούς ήρθε στο 32΄ με τον Μπάλιο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

AJAX-AO PAROY NEOI 2012 1

Στο 50΄ ο κ. Ζαράνης καταλογίζει πέναλτι σε μια πτώση υπέρ του Άγιαξ με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Συμιγδαλάς ο οποίος ευστόχησε και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1.

Στο 64΄ ο Λοΐζο κάνει ένα σουτ από τα δεξιά και να βρίσκει δίχτυα κάνοντας το 3-1!

Στο 66΄ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Καράβας στο 66΄από κοντά έπειτα από πάσα του Γκούφα τελειώνοντας έτσι την σειρά των ημιτελικών.

Ολυμπιακός Σύρου: (Ρούσσος Γ.), Πρίντεζης Ι., Σπανός Δ., Φουάσης Α., Ρηγούτσος Σ., Μώτος Φ., Καράβας Μ., Λούσας Δ., Συμιγδαλάς Ι., Ρηγούτσος Ε., Ξυγκάκης Α., Νομικός Σ.

Βλαντούσης Σ., Λοΐζος Ν., Γκούφας Ι., Κουλούρας Ε., Χατζηιερεμίας Μ., Φωτεινιάς Α., Χαλαβαζής Α.

ΑΟ Πάρου: (Άρη Λάπη), Νίκας Δ., Σιέτος Π., Μπάλιος Γ., Χ., Κρώνης Σ., Διακατός Ε., Νίκας Ι., Λένια Β., Άσκο Γ., Σένκα Μ., Ξένος Κ.

Κρουσταλάκης Θ., Σκιαδάς Ν., Πρίφτης Χ., Τσάνταρης Ν., Σάμιος Π.

AJAX-AO PAROY NEOI 2012 2

AJAX-AO PAROY NEOI 2012 3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares