Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 08:24

Ήττα για την Άνω Μερά, στην Δ’ Εθνική ο ΑΟ Δικαίου

ano mera-agiasos-19-5-2012-5

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον ορισμένο σε μια ώρα που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχτεί, ο ΑΠΟ Νικολακακης πέτυχε αυτό που ήθελε.

Να παίξει την άνοδο του στην Δ' Εθνικη στο τελευταίο παιχνίδι του στο Μενίδι με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγιάσου. Με ένα στείρο 1ο ημίχρονο από γκολ, με αρκετές ευκαιρίες χαμένες και δυο δοκάρια από την μια (ΑΠΟ Νικολακακης), δυο ευκαιρίες και ένα καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε από την άλλη (Άνω Μερα), οι δυο ομάδες πάλεψαν με ότι είχαν αλλά στο δεύτερο τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα, καθώς η πλάστιγγα έγειρε εύκολα προς την ομάδα που ήταν πιο προπονημένη. Λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και μέσα σε λίγα λεπτά ο ΑΠΟ Νικολακακης σκόραρε 2 φορές με τον Ewurum και μετά από λίγο με τον Κωβαίο δίνοντας στον αγώνα διαδικαστικό χαρακτήρα. Τον δείκτη του σκορ ανέβασε ο νεοεισελθων Κοκόλης και το σκορ έκλεισε με το Λυκούρη να σκοράρει για λογαριασμό την Μυκονιάτικης ομάδας λίγα λεπτά μετά την είσοδο του. Syros raouzaios

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα που ταλαιπώρησε τους συμμετέχοντες με τα πολύ υψηλά έξοδα , τις δυσκολίες μεταφοράς και κυρίως με την πίεση των αγώνων Τετάρτης -Κυριακής, η ΕΠΟ κατάφερε αυτό που ήθελε. Να πληρώσει τους διαιτητές της για 6 ακόμα αγωνιστικές και να ταλαιπωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το επίπεδο τουλάχιστον της διαιτησίας ήταν πολύ κακό, με τους άρχοντες των αγώνων να κάνουν χρήση της εξουσίας τους επάνω σε ερασιτέχνες και να εξαντλούν την αυστηρότητα τους με επίδειξεις δύναμης. Ενδεικτικά αναφέρω πως ο χτεσινός διαιτητής έβγαλε μέσα σε 3 λεπτά 27ο και 30ο 3 κίτρινες για διαμαρτυρία σε παίκτες της Άνω Μερας σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε σε καμία στιγμή αντιαθλητικό. Ένα καταφανέστατο πέναλτι, με το δεύτερο γκολ να είναι οφσαιντ και 8 κίτρινες (οι 5 για διαμαρτυρία) δείχνουν ξεκάθαρα πως η διαιτησία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. 

Όπως και να χει η Άνω Μερα ολοκληρώνει την Οδύσσεια της την Τετάρτη υποδεχόμενη τον ΑΟ Δικαίου που πανηγυρίζει την άνοδο του στην Δ' , ενώ ο ΑΠΟ Νικολακακης υποδέχεται τον Όλυμπο στον τελικό , για την ανάδειξη της δεύτερης ομάδας που θα προβιβαστεί.

 

Άνω Μερα Μυκόνου: Αγγελίδης, Ονουφερκο (61o Λυκούρης), Ασημομυτης Α., Κατρατζόπουλος Τ., Κεραμιδας Α., Ασημομυτης Λ., Μαρτίνος Γ., Κουκάς Μ. (46o Toska N.), Αμπτούλ Ρ., Κουκάς Ζ. (69ο Ασημομυτης Ν.), Ψυχράμης Β. 

 

ΑΠΟ Νικολακάκης: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντερονοβα, Σπυριδης, Μουρατογλου, Ανδρεαδης (77ο Νίκας), Terziev, Κωβαιος (61ο Κοκολης ), Ewurum, Παππα (66ο Αθανασέλος), Παπαναστασιου. 

 

Στην Δ’ Εθνική το ΑΟ Δικαίου …

Στον άλλον αγώνα που διεξήχθη το πρωί στο Πυλί της Κω, ανάμεσα τον ΑΟ Δικαίου και τον Όλυμπο Αγιάσου, η ομάδα της Κω πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα το εισιτήριο που οδηγεί στην Δ’ Εθνική, με σκορ 3-1 χάρη στα γκολ του Χατζηφούντα Χ. στο 15ο λεπτό, του Φονσέκα στο 18ο λεπτό και στο 52ο του Χατζηφούντα Μ.. ο Όλυμπος είχε μειώσει σε 2-1 στο 21ο λεπτό με τον Λαλά.

 

Βαθμολογία…

Η βαθμολογία έπειτα και τα σημερινά αποτελέσματα έχει ως εξής:

 

Α/Α

ΟΜΑΔΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν

Ι

Η

ΓΚΟΛ

1

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ

12

5

4

0

1

11-5

2

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

9

5

3

0

2

13-8

3

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

9

5

3

0

2

11-6

4

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ

0

5

0

0

5

4-19

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares