Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 12:06

Άνω Σύρος: Συμφωνία με Πελέκη.

PALEKIS SIMA

Διαφορετικό φινάλε από το αναμενόμενο είχε τελικά το σήριαλ για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του Μάκη Πούλου στον πάγκο της Άνω Σύρου.

syros RAOYZAIOS arxikaΟι ιθύνοντες της Συριανής ομάδας , ενώ αρχικά είχαν έρθει σε επαφή με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου, συμφωνώντας μαζί του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, τελικά την τελευταία στιγμή προτίμησαν την οικονομικά φθηνότερη λύση του Χρήστου Πελέκη, αναιρώντας την αρχική τους απόφαση και συμφωνία. Μάλιστα στα παραπάνω εντύπωση κάνη το γεγονός, ότι η διοίκηση της Άνω Σύρου και ο Στέφανος Μεϊμάρογλου βρισκόταν ήδη στο στάδιο της οργάνωσης της ομάδας, αφού σε συνεργασία κοιτούσαν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

2ο Πέρασμα...

Η Διοίκηση της Συριανής ομάδας θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο νεαρό προπονητή, αφού η 1η επαφή του Πελέκη με τους πάγκους ήταν το 2009-2010, όταν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άνω Σύρου, με τις δύο πλευρές τότε να χωρίζουν άδοξα τους δρόμους τους, μόλις μετά από επτά  (7)μήνες.

Ο Χρήστος Πελέκης με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική παρακολουθώντας αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια. Σαν προπονητής δεν έχει ακόμα κάποια ολοκληρωμένη χρονιά, κάνοντας μικρά περάσματα από τους πάγκους της Άνω Σύρου (2009-2010), από τον Φρενάρο (Γ΄Εθνική Κύπρου), από την Κω (Δ΄Εθνική), ενώ έχει καθοδηγήσει τεχνικα γυναικεία ομάδα της Σύρου. Το τελευταίο έτος ο Χρήστος Πελέκης εργάστηκε στις ακαδημίες Βίσσας-Πάγος.

Από την Άνω Σύρο αφήνουν να εννοηθεί ότι η περίπτωση Πελέκη, ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους, καθώς όπως λένε ήθελαν η μετάβαση στον ΑΟ Σύρου να γίνει με Συριανό προπονητή.

Δύσκολη Μετάβαση...

Κλείνοντας το θέμα Προπονητή στην Άνω Σύρο ετοιμάζονται για τη δύσκολη μετάβαση στον ΑΟ Σύρου, πράγμα που θεωρείτε αρκετά δύσκολο, καθώς για την επιτυχία του εγχειρήματος θεωρείτε απαραίτητη και η συγκατάθεση-υπογραφή των παιχτών, που τυπικά ανήκουν στην Άνω Σύρο. Μάλιστα η κίτρινοι ήδη μετρούν τις απώλειες βασικών παιχτών όπως αυτές των Μανουδάκη, Αρβανίτη, Παπαδάκη (αποκτήθηκαν από Αγιαξ Σύρου), πράγμα που επιδιώκουν να μη συνεχιστεί στο μέλλον.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares