Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 16:19

Χρήστος Καφτηράνης και Αντώνης Κουζούπης υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, του Χρήστου Καφτηράνη στην ΠΕ Σύρου,  του Αντώνη Κουζούπη στην ΠΕ Μήλου, ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Καφτηράνης, εκπαιδευτικός και διευθυντής σχολείου στην Σύρο, πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, πρώην αν. Περιφερειακός Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Η απόφασή μου να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πηγάζει πρωτίστως από την πεποίθησή μου, ότι στη δύσκολη εποχή που ζούμε, η ενεργή συμμετοχή μας ως πολίτες αποτελεί πλέον ανάγκη αλλά και τιμή να μπορώ να προσφέρω στον τόπο που ζω και αγαπώ!

Γι΄ αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή η ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης ¨Μπροστά το Νότιο Αιγαίο¨ με υποψήφιο και πάλι τον πετυχημένο Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων και πετυχημένων επαγγελματικά θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τα νησιά μας και τη ζωή των συμπολιτών μας.

Φίλε Γιώργο σ’ ευχαριστώ! Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας! Πάμε δυνατά- όλοι μαζί -¨ Μπροστά το νότιο αιγαίο¨

  • Με σεβασμό και χαμόγελο απέναντι στον πολίτη
  • Με ειλικρινές και καθαρό βλέμμα πάνω σε κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα
  • Με σοβαρή και υπεύθυνη διεκδικητική παρουσία και με στόχο να συνεχίσουμε το αξιόλογο έργο της προηγούμενης θητείας, δημιουργώντας νέες συνθήκες ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης των νησιών μας!»

Ο κ. Κουζούπης, μηχανολόγος μηχανικός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Σεριφίων και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη μας, Γιώργου Χατζημάρκου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, στο νησί μου, την Σέριφο. Με όπλο μου την αγάπη για τα νησιά μας, και ιδιαίτερα για την Σέριφο, και γνωρίζοντας τα προβλήματα των νησιών μας, σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συμβάλω και εγώ με όλες  μου τις δυνάμεις  στην ανάδειξη  και την επίλυση των προβλημάτων  που απασχολούν  τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, των Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.»

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares