Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 10:45

Τελευταία εβδομάδα ηλεκτρονικών εγγραφών για το Serifos Sunset Race 2023

Λίγες ημέρες απομένουν για το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, όπου εκατοντάδες δρομείς και κολυμβητές θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους και τις θάλασσες της Σερίφου!

Αν ακόμα το σκέφτεστε, οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα.

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.serifosrace.com, ακολουθήστε το λινκ για της εγγραφές, επιλέξτε μεταξύ των δρομικών αγωνισμάτων των 5 και 10χλμ, των κολυμβητικών με αποστάσεις 750, 1500 & 3000μ, ή συνδυασμό και των δύο, και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία.

Αφού λάβετε το εισιτήριο του αγώνα, απευθυνθείτε για την έκδοση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων:

· στο ταξιδιωτικό γραφείο Kondilis Shipping & Tourism στη Σέριφο στα τηλ 22810 52340 και 22810 52135

· στο τμήμα κρατήσεων της ZANTE FERRIES στο 210 4100211

αναφέροντας το Order No της συμμετοχής σας και το όνομά σας.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις στα επιβατικά εισιτήρια και στα οχήματα, από και προς τη Σέριφο, από Πειραιά αλλά και τα υπόλοιπα νησιά της γραμμής, σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και σε ένα συνοδό τους, για την περίοδο της διοργάνωσης:

-Η SEA JETS προσφέρει έκπτωση 30% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής.

-Η ZANTE FERRIES προσφέρει έκπτωση 50% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση που το ταξίδι δεν είναι aller-retour αλλά μονού σκέλους, προσφέρετε έκπτωση 25% στα επιβατικά εισιτήρια και 20% για τα οχήματα.

-Η AEGEAN SEA LINES προσφέρει έκπτωση 35% στα επιβατικά εισιτήρια και 30% για τα οχήματα, για κρατήσεις μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση που το ταξίδι δεν είναι aller-retour αλλά μονού σκέλους, προσφέρετε έκπτωση 25% στα επιβατικά εισιτήρια και 10% για τα οχήματα.

Για τη διαμονή σας η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις στα προτεινόμενα καταλύματα που θα βρείτε εδώ: https://www.serifosrace.com/gr/info/stay

Η γραμματεία θα σας περιμένει από την Παρασκευή (24/9) το πρωί στο Λιβάδι της Σερίφου για τις τελευταίες εγγραφές και την παραλαβή του αθλητικού υλικού σας (tshirt, σκουφάκι κολυμβητικό, bib number κτλ).

Για ακόμα μια χρονιά η διοργάνωση είναι πρεσβευτής του προγράμματος SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, μια ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. Η ομάδα του προγράμματος θα βρίσκεται στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Το Serifos Sunset Race 2023 θα διεξαχθεί σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Σερίφου και με την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου και των τοπικών συλλόγων (Α.Ο. Σερίφου, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, Σύνδεσμος Σεριφίων, Σύλλογος Γυναικών «η Ανδρομέδα»).

Χορηγοί της διοργάνωσης το PENDE SERIFOS, το Krinas Super Market και το INDIGO, Χορηγοί Μεταφοράς η Sea Jets, η Aegean Sea Lines και η Zante Ferries, Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΜΙΝΟΑ, το Yacht Club και το Chill N Co, Τοπικοί Υποστηρικτές ο Γάιδαρος, τα οικοδομικά υλικά Ι. Ράμπιας, το Φραγκόσυκο, o Πολύφημος, το Tootsie και το Φαρμακείο Φωτιάδη.

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η ΕΡΤ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, η COSMOTE TV ο ραδιοφωνικός σταθμός Empneusi 107 fm, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά iRunMag.gr, Running Magazine, Running News, Athletics Magazine, Runnfun.gr, και τα τοπικά πόρταλ Cyclades24, SporCyclades24, SportCyclades.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα: site: www.serifosrace.com facebook: https://www.facebook.com/serifosrace/ instagram: https://www.instagram.com/serifosrace/

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares