Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:49

Συνάντηση του Μανώλη Καβάλλη με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου κ. Σταύρο Καραχάλιο

Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου –Αντιπάρου κ. Σταύρο Καραχάλιο επισκέφτηκε ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της Πάρου και της Αντιπάρου.

Ο Μανώλης Καβάλλης ενημερώθηκε για τις δράσεις του Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου για τα έτη 2019-2023 που ήταν κομβικά για την ανάπτυξη της ποιότητας των νησίων μας.

Επίκεντρο των συζητήσεων ήταν τα έργα που είναι ώριμα προς υλοποίηση και χρειάζονται και την βοήθεια της περιφέρειας για να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Συζητήθηκαν θέματα όπως οι Κατακρημνίσεις στο ανατολικό τμήμα της Πάρου & στην περιοχή Γερμανικά Παροικίας, όπου υπάρχουν μελέτες και χρειάζονται οι εγκρίσεις και χρηματοδότηση. Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε είναι το Εμπορικό λιμάνι –κατασκευή νέου εμπορικού λιμένα ,οπού χρειάζεται χρηματοδότηση.

Ένα έργο που συζητήθηκε και είναι έτοιμο για υλοποίηση είναι οι αίθουσες αναμονής στο λιμάνι της Παροικίας, οπού χρειάζεται η χρηματοδότηση για να γίνει η δημοπράτηση.

Το επόμενο θέμα αφορούσε το αίτημα - στόχο και του Δημάρχου Αντιπάρου κ. Φαρούπου Αναστάσιο για την ανάπλαση της λιμενικής ζώνης της Αντιπάρου στην οποία ανέφερε ότι την έχει υπόψη του και είναι υλοποιήσιμη .

Ο κ. Καραχάλιος δήλωσε ότι στόχος του ως Ναουσαίος και εκ νέου υποψήφιος στο συνδυασμό Επιμένουμε στην Πράξη είναι η υλοποίηση της μελέτης του Δήμου που αφορά το στάδιο της Νάουσας , η οποία αν βρεθεί η χρηματοδότηση είναι υλοποιήσιμη.

Το Λιμενικό Ταμείο Πάρου –Αντιπάρου κάνει μεγάλα έργα που βοηθούν την καθημερινότητα των πολιτών , είναι και βασικός άξονας για την ανάπτυξη των νησιών μας .

Χρειάζεται όμως άμεσα προσωπικό και βοήθεια από όλους του φορείς ΟΤΑ Α και Β βαθμού καθώς και από την κεντρική εξουσία για να υλοποιηθούν .

Τέλος, ευχαρίστησε τον Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου –Αντιπάρου κ.Σταύρο Καραχάλιο για το χρόνο που διέθεσε , την ενημέρωση- ο Μανώλης Καβάλλης αν εκλέγει θα είναι πάντα κοντά στα έργα τα οποία δίνουν μια νέα πνοή στα νησιά μας ,Σεβόμενα την πολιτιστική κληρονομία των νησιών μας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares