Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 10:45

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Serifos Sunset Race

Σε ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, από άποψη καιρού, και με μια παγκόσμια αύρα, χάρη στη συμμετοχή αθλητών από πολλές άλλες χώρες, υλοποιήθηκε με επιτυχία η 9η διοργάνωση του Serifos Sunset Race, στο νησί της Σερίφου.

Το τριήμερο, 22-24 Σεπτεμβρίου, ήταν αφιερωμένο όχι μόνο στις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και στον πολιτισμό. Περιλάμβανε γνωριμία με παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις του νησιού στην τελετή έναρξης και πεζοπορική διαδρομή σε ένα από τα ωραιότερα μονοπάτια, με τη συμμετοχή στελεχών του που μίλησαν για τη χλωρίδα και την πανίδα.

Το αθλητικό σκέλος ξεκίνησε με παιδικούς αγώνες τρεξίματος, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών, και συνεχίστηκε με το κυρίως αγωνιστικό σκέλος: αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ., καθώς και κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000 μέτρων.

Το Serifos Sunset Race θέτει γερά θεμέλια στη Σέριφο από το 2013 μέχρι και σήμερα, συμβάλλοντας στην προώθηση του αθλητισμού και δίνοντας ευκαιρίες στην πράσινη τουριστική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και υποστηρικτές, τους εθελοντές, συνεργάτες και το προσωπικό που συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στο να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη του 2024 με το «10o Serifos Sunset Race» και νέες εκπλήξεις.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares