Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 18:22

Δεύτερη νίκη για τους "εφοπλιστές"

andriakos-ydrousa-28-10-2012-1

...και πρώτη εντος έδρας επί της μαχητικής (στο πρώτο ημίχρονο) ΥΔΡΟΥΣΑΣ , με 2-0 ,στο "Ι.Μ.ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ" , χθες , στα πλαίσια της τέταρτης ημέρας του πρωταθλήματος.


Το σκορ αδικεί την ομάδα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ καθώς χάθηκαν, ούτε μια, ούτε δυο, αλλά επτά μοναδικές ευκαιρίες που σκόνταψαν είτε στον Καρελη, είτε στην ατυχία, είτε στην κακή εκτέλεση, ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν εκτινάξει τον δείκτη του σκορ.

Η πρώτη πάντως ευκαιρία ήρθε για την ΥΔΡΟΥΣΑ στο 7΄οταν σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων ο Μουστάκας βρέθηκε σε καλή θέση για να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Παπουτσής είπε το δικό του "όχι" στον επιθετικό και κράτησε το "μηδέν" στην εστία του.

andriakos-ydrousa-28-10-2012-4

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ να ψάχνει τα πατήματα του και όσο περνούσε η ώρα οι επισκέψεις του στην εστία του Καρελη να γίνονται συχνότερες.

Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε με τον Κουλουρη όταν στο 20΄το πλασέ που έπιασε από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 31΄παλι ο μαχητικότατος Κουλουρης, σχεδόν εξ επαφής δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 33΄παλι ο ίδιος παίχτης, μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλη εστία, έπιασε ένα δυνατό σουτ, πάνω όμως στον σωστά τοποθετημένο Καρελη.

στο 36΄ σουτ από καλή θέση του Κουλουρη πέρασε λίγο άουτ.

Κάπου εκεί το ημίχρονο έφτασε στη λήξη του με τον Χαλά να μην δείχνει ευχαριστημένος από την έως εκείνη τη στιγμή αφλογιστία και μέτρια εμφάνιση της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ μπήκε στο παιγνίδι δείχνοντας το καλό του πρόσωπο και με τον απόλυτο έλεγχο του κέντρου αλλά και με γρήγορες κάθετες μπαλιές από τα πλάγια διεμβολιζε διαρκώς την καλοστημένη άμυνα της ΥΔΡΟΥΣΑΣ, σε έναν επιθετικό μονόλογο που καρποφόρησε στο 50΄με τον Ζαννακη, όταν το δυνατό σουτ που έπιασε, κατέληξε στα δίχτυα μετά από ασταθές μπλοκάρισμα του Καρελη.

Στο 53΄ μια ακόμα ευκαιρία με τον επανεμφανιζόμενο Μπενα, στο 54΄με κοντινή κεφαλιά του Κρίτη, στο 55΄παλι με κοντινό σουτ του Μπενά και στο 60΄με μια μοναδική ευκαιρία από τον Κουλουρη, έδειχναν ότι το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου και αυτό ήρθε στο 74' από τον Γλυνό που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σκοράρισμα ύστερα από εξαιρετική ασιστ του Ζαννακη.

Το επιθετικό κρεσέντο των "εφοπλιστών" έκλεισε στο 85΄με ένα πολύ καλό σουτ από τον πιτσιρικά Μπάβα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Ρούσσου, Μενδρινου, Βαρδακαστανη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 130 φίλοι και των δυο ομάδων.

andriakos-ydrousa-28-10-2012-3

Μοναδική μελανή στιγμή, η διαπίστωση ότι το δημοτικό στάδιο Άνδρου "Ι. Μ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ", έχει αφεθεί από τη δημοτική αρχή, στην τύχη του, καθώς με το πέρασμα της ώρας και τον φυσικό φωτισμό να λιγοστεύει οι δυο από τους τέσσερεις σε λειτουργία πυλώνες δεν μπορούσαν να δώσουν τη σωστή ποιότητα φωτισμού.

Το παιγνίδι τελείωσε με οριακά ανεκτές συνθήκες φωτισμού και πλέον ο δήμος Άνδρου πρέπει να κινηθεί γρήγορα ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.: (Χαλάς) Παπουτσής, Χαλάς Α., Μπαλλας, Τηνιακος, Κρίτης, Κοντομαρκος(c), Γλυνός, Μπασιμακοπουλος, Κουλουρης, Σέμα, Ζαννακης.
Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ: Καρελης, Βολικας(c), Θωμας, Τσαγκαλιδης, Παπαχρηστος, Μαναλης, Hena, Qose, Βλαμης, Μουστάκας, Πέππας.

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares