Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 21:57

Πρώτη απώλεια με πολλές απουσίες για τον Αίαντα Σύρου

Ο Αίαντας Σύρου είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕ Μυκόνου Β' για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη κατέβηκε στο παιχνίδι με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν τα παιδιά του Κ18 (για το σχολικό πρωτάθλημα), απουσίασαν οι Ραμπαβίλας, Ξαγοράρης, Μάιπας και Νικητίδης, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να ολοκληρώσει την Α φάση αήττητη.

Ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα έκαναν 3 παιδιά από την Κ16 (Τσιτσιούμης, Γκοτζάι, Καπέλλας)

Ο τερματοφύλακας Τζαννέτος Μώτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60' έδωσε το προβάδισμα στον Αίαντα, με τους Μυκονιάτες να ισοφαρίζουν στο 95' με τον Δακτυλίδη.

Πλέον ο Αίαντας Σύρου ετοιμάζεται για τα δύσκολα παιχνίδια της Β φάσης του πρωταθλήματος, με πρώτο αντίπαλο την Α.Ε Πάρου, σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 24/2 στις 20.00.

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Παναγιώτου-Φραγκογιάννη, παρατηρητής: Αρμακόλας

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Ψαρρός, Ρούσσος Α, Κολλιάκος (Ντουμάζιος 43΄), Καραμολέγκος, Μπαλόπητας, Γιατσίδης, Σαμανίδης (Τσιτσιούμης 82΄), Ρούσσος Ν (Καλλίγερος 69΄), Μουλίδης, Γκοτζάι

Ηλιάδης, Συκουτρής, Χαϊντίνι, Ντουμάζιος, Καλλίγερος, Πετσοπούλης, Τσιτσιούμης, Ραμπαβίλας, Μαραγκός

Α.Ε Μυκόνου Β (Πούλος): Αγγέλης, Χαλίλι (Χανιώτης 69΄), Σπαχίγια (Βετσάι 69΄), Μιχάσι (Μπροζάνι 90΄), Κουτρούτσος, Τσαλιαμανης, Παχατουρίδης (Κοτσέλης 69΄), Μπάλα, Δακτυλίδης, Μπουτσάι, Τσόπελας

Βετσάι, Χανιώτης, Κοτσέλης, Τόλιας, Ζωγράφος, Μπροζάνι, Πέτας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares