Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:12

Αίαντας Σύρου: Κοπή πίτας με υποσχέσεις για το τμήμα κολύμβησης [pics]

Στο φουαγέ του Κολυμβητηρίου στην Ερμούπολη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου. Στην εκδήλωση βρέθηκε πολύς κόσμος, αθλητές γονείς και μέλη του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Κοντός, ενώ από πλευράς Αίαντα, εκτός από τον υπεύθυνο του τμήματος Κολύμβησης Δημήτρη Γρυπάρη, στην εκδήλωση βρέθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου και μέλος της διοίκησης Γιάννης Σκλαβούνος και οι δυο από τους τρεις προπονητές, Μάριος Δρακάκης και Βαρβάρα Κούτρα.

Το Δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας και μικρών έργων Γιάννης Μαραγκός, ενώ στο κολυμβητήριο βρέθηκε και ο Λιμενάρχης Παναγιώτης Καραμήτσας και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μάνθος Μανθόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τον π. Κώστα, ενώ ο υπεύθυνος του τμήματος Δημήτρης Γρυπάρης έκανε μια ανασκόπηση του τμήματος τονίζοντας: «Το τμήμα κολύμβησης ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2018, στην αρχή σαν φιλοξενούμενο μέσα στα τμήματα ποδοσφαίρου. Στην πορεία φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται και τώρα είναι ένα τμήμα ισάξιο με τα υπόλοιπα τμήματα του Αίαντα. Το τμήμα έχει φέρει πάρα πολλές επιτυχίες, με αποκορύφωμα το φετινό πανπεριφερειακό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Σύρο, με τα 70 μετάλλια»

Στην συνέχεια ο κ. Γρυπάρης αναφέρθηκε στο ταξίδι του Αίαντα στην Χίο στα πλαίσια διασυλλογικής διοργάνωσης όπου το παρών έδωσαν 6 ομάδες και 185 αθλητές και αθλήτριες, με την Αίαντα Σύρου να κατακτά 35 μετάλλια. Τέλος, ο Δημήτρης Γρυπάρης αναφέρθηκε στην περσινή επιτυχία δυο κοριτσιών του συλλόγου (Κουντούρη Αγγελική-Συκουτρή Αναστασία ), που πέρασαν στην οδοντιατρική Θεσσαλονίκης και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στην Αγγλική φιλολογία. Αξίζει να τονιστεί πως η Κουντούρη γυμνάζεται με το τμήμα κολύμβησης του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Συκουτρή με τον Αθλητικό όμιλο Παλαιού Φαλήρου και στον Αίαντα αισιοδοξούν πως το καλοκαίρι θα έρθουν έτοιμες για να δώσουν επιτυχίες και βαθμούς στο σύλλογο της Σύρου.

kolymvisi aiantas2

Στα μέσα της εκδήλωσης έγινε κλήρωση με διάφορα δώρα που προσέφερε ο σύλλογος και οι χορηγοί του, με τους υπεύθυνους να ευχαριστούν ξεχωριστά όλους τους χορηγούς.
«Αν είναι δυνατόν το κολυμβητήριο να ανοίξει το Μάϊο»

Μέσα στην εκδήλωση πετάχτηκε και η «σπόντα» από πλευράς ανθρώπων του Αίαντα σχετικά με το άνοιγμα του Κολυμβητηρίου που προορίζεται για το Μαϊο. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και η υπόσχεση που έχουν δώσει Δήμος και Περιφέρεια για το φτιάξιμο της μικρής πισίνας (25αρα)που θα μπορέσει να λειτουργεί και το χειμώνα.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο υπεύθυνος του Αίαντα Σύρου Δημήτρης Γρυπάρης σε δηλώσεις του στο logotypos είπε:

«Έμεινα ευχαριστημένος από την προσέλευση αθλητών και γονέων. Τους είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί τη νέα σεζόν και πως έχει συγκροτηθεί 5μελής επιτροπή για το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα της κολύμβησης, που θα αποτελείται και από γονείς για να μην τρέχει μόνο ένας άνθρωπος. Όταν ξεκινήσει η σεζόν θα φτιάξουμε μια τέτοια επιτροπή για τα αρχάρια και τμήματα εκμάθησης. Επιτροπή που θα είναι δίπλα στους προπονητές και τα παιδιά. Φέτος πέρασαν από τις προπονήσεις πάνω από 90 παιδιά. Αριθμός αρκετά μεγάλος για τα λίγα χρόνια που λειτουργεί το τμήμα της κολύμβησης. Εύχομαι το 2024 να πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares