Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 23:15

«Φουριόζα» η Θύελλα Καμαρίου 5-0 την ΑΕ Πάρου

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τη Θύελλα Καμαρίου που ήταν καταιγιστική στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της β φάσης κόντρα στην ΑΕ Πάρου, επικρατώντας με το ευρύ 5-0.

Παρόλο που η ΑΕ Πάρου προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι η Θύελλα δεν άφησε πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους, καθώς πίεσε από τον 1ο λεπτό και κατάφερε να προηγηθεί 3-0 στο 15' βάζοντας στοπ στις όποιες βλέψης της ΑΕ Πάρου.

Στο 7΄ ο Κενδριστάκης κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή , έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Νικολακόπουλου, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11΄ ο Αχμετάι βρήκε με μακρινή μπαλιά από το κεντρο τον Τσιάβο στα δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε, με τον Μαναριώτη να κάνει το 2-0 με κοντινό πλασέ.

Η Θύελλα κέρδισε πέναλτι στο 12΄ μετά από ενέργεια του Τσιάβου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαδόπουλου, αλλά ο Κενδριστάκης είδε τον Νικολακόπουλος να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια και να κρατά το 2-0.

Ότι δεν πέτυχε στη φάση του πέναλτι ο Κενδριστάκης το πέτυχε στο 15', όταν σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νικολακόπουλου και στη συνέχεια στην πλάτη του καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του, με το σκορ να διαμορφώνεται 3-0 για τους γηπεδούχους που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς πρωτίστως η Θύελλα και έπειτα η ΑΕ Πάρου είχαν φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

zSTSlmPB

Η ΑΕ Πάρου ξεκίνησε στην επανάληψη με 1-2 καλές στιγμές, με την Θύελλα να απαντά άμεσα και να καταφέρνει να κάνει το 4-0 στο 63΄ μετά από γύρισμα του Κουλόλλη από δεξιά και κοντινό πλασέ του Θαναηλάκη.

Το τελικό 5-0  διαμορφώθηκε στο 83΄ μετά από ατομική ενέργεια του Τσιάβου, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Νικολακόπουλου.

Στην επανάληψη ο παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Η Θύελλα Καμαρίου έφτασε τους 14 βαθμούς, οδηγώντας την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στη Σαντορίνη τον Α.Ο. Πάγου.

Από την άλλη η Α.Ε. Πάρου παρέμεινε στους 8 βαθμούς και για την επόμενη αγωνιστική (6η) αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Αίαντα Σύρου.

433308103 1493675631190638 5640588060640158300 n

Διαιτητής: Δανιήλ | Βοηθοί: Ρούσσου - Νάκκας

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Κουλόλλη, Μπιρμπίλη, Καστράτι, Κενδριστάκης (19΄Θαναηλάκης, 77' Καφούρος), Σιμιτσής, Μαναριώτης (84' Εσκίογλου), Νικλητσιώτης, Τσιάβος, Λούκα

Αναπληρωματικοί: Μαντούσης, Κοϊδελάι, Πεχλιβανόπουλος, Φύτρος και Παπαλεξόπουλος

Α.Ε. Πάρου (Γαβαλάς) : Νικολακόπουλος, Τζίλκε (62' Κρητικός Δ.), Παπαδόπουλος, Χατζίγια (74' Αλάγια), Καμπάσης, Παντελαίος (74' Τάσιος), Κρητικός Στεφ. (62' Βιτζηλαίος), Μουράι (84΄Δημητρίου), Μακρίδης, Κρητικός Στρ., Γκασίσου.

Αναπληρωματικοί: Φαντιγκά, Νικολάου και Γεροχρήστος.

Η αναμέτρηση λεπτό προς λεπτό

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares