Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 14:13

Ήττα με ψηλά το κεφάλι στους ''16'' για την Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Με ήττα, αλλά ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη φάση των ''16'' του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου φέτος προκρίθηκε για ακόμη μία χρονιά.

Στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα Δευτέρα (1/4) στο Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου κόντρα στην πανίσχυρη ΕΠΣ Αθηνών το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από της Κυκλάδες, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με ψυχή, γνώρισε την ήττα με 4-0 .

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, έχασαν ευκαιρία στο 15' με τον Τσαντήλα να βγαίνει απέναντι στον Κοιλιακούδη, με τον τερματοφύλακα των Κυκλάδων να αποκρούει, αλλά λίγο αργότερα η ΕΠΣ Αθηνών κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπάκα να σκοράρει από κοντά στο 23' για το 1-0.

Στο 37' οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία αλλά ο Μπάκας έστειλε την μπάλα άουτ μέσα από την περιοχή.

Η ΕΠΣ Αθηνών συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο μέρος και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 42'. Ο Μάνσολας βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και σημείωσε το 2-0, ενώ ο Ρούσσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 61'.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μάνσολας στο 67'.

ΕΠΣ Αθήνας: Σαρακασίδης, Καπελέρης, Πανουργιάς, Τερζόπουλος, Αθανασάκης, Μακρογαμβράκης (41' Ρούσσης), Μπάκας (59' Πούπα), Μπανάκος, Μηδέλλιας, Μάκος (34' λ. τρ. Μάνσολας), Τσαντήλας

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κοιλιακούδης (76' Ταντάλος), Σιδερής (39' Παζάλος), Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρουδής, Μουταφίδης, Ζαχαρίου (46΄Μπελούκης), Σκιαδάς, Ορφανός, Καρούσης (76' Μουστάκας), Καπέλας, Ακάλεστος

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares