Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 16:33

Ξεχώρισε στο ''EURO WU-19'' με την Εθνική Νεανίδων η Αγγελική Γκούφα [pics-vid]

Με την Διεθνή Ναξιώτισσα, Αγγελική Γκούφα να αγωνίζεται και στους τρεις αγώνες, η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας στο Sportni Park του Radenci και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των αγώνων της στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-19, παραμένοντας για άλλη μια σεζόν στην κορυφαία λίγκα της ηλικιακής κατηγορίας.

4226829

Η αθλήτρια του Λεοντικού Κηφισιάς που έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βήματα στον ΠΑΣ Νάξου, είχε εξαιρετική παρουσία στους αγώνες και πλέον το ποδοσφαιρικό της μέλλον φαντάζει ευοίωνο, καθώς έχει κερδίσει με το σπαθί της πολλές διακρίσεις, με κορυφαία φυσικά από αυτές να είναι η συμμετοχή της στις Εθνικές Ομάδες.

Την πρόκριση στην τελική φάση (Λιθουανία, 14-27/07/2024) κατέκτησε η κάτοχος του τροπαίου Ισπανία, η οποία επικράτησε 2-0 της Δανίας και ολοκλήρωσε την πορεία της στην 1η θέση με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ενώ η Σλοβενία υποβιβάστηκε στη League B με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Συγχαρητήρια από τον ΠΑΣ Νάξου 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει την Αγγελική Γκούφα για την παρουσία της στους αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης του EURO WU-19.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα όσα έχει πετύχει η Αγγελική που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά από πολύ μικρή ηλικία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας και με σκληρή και επίμονη δουλειά κατάφερε να φορέσει τη φανέλα με το Εθνόσημο και να γίνει διεθνής.

Της ευχόμαστε από καρδιάς να κατακτήσει κάθε στόχο και κάθε όνειρο της.

2024 04 10 2

Σλοβενία - Ελλάδα 

Από την εκκίνηση της αναμέτρησης η Εθνική ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε για να πάρει προβάδισμα στο σκορ και τα κατάφερε στο 13', όταν η Μπριάνα με κεφαλιά μετά από ασίστ της Ραπάνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα Βίντριχ. Παρά το υπέρ τους σκορ, οι ποδοσφαιρίστριες του Γιώργου Παπακώστα πίεσαν για να διευρύνουν το προβάδισμα τους αλλά η Βίντριχ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ της Φακίνου στο 19’ και το δυνατό σουτ της Κούτσος στο 21’.

Καθ' όλη τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ανώτερες από τις αντιπάλους τους, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και προσπάθησαν να σκοράρουν εκ νέου. Στο 68' η Φακίνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ της κατέληξε λίγο άουτ και στο 76’ η Εθνική σφράγισε τη νίκη της και παράλληλα την επίτευξη του στόχου τής παραμονής στη League A. Από την εκτέλεση φάουλ της Τσαρουχά, η Στεργιούλη με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0, το οποίο η Εθνική διαχειρίστηκε ιδανικά μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Σλοβενία (Τίνα Κέλενμπεργκερ): Βίντριχ, Γκέριολ (70' Σκούλι), Ράκοβετς, Ντάσοβιτς (46' Γιάβοριτς), Σόσταριτς, Όσονικ, Μαντόν (80' Ντόντιτς), Ντόλιναρ, Ομέρτσου (46' Χργκά), Βίλτσνικ, Κέρν (46' Μπιτενφόρντερ).

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Ραπάνη, Καρυπίδη, Ζάγκλη (90' Βαλκάνη), Γκούφα, Κούτσος, Φακίνου (73' Σιαφαρίκα), Τσαρουχά, Κωστοπούλου (90' Σιδηροπούλου), Μπριάνα, Νταρζάνου (73' Στεργιούλη).

4226874

Ισπανία - Ελλάδα

H Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 7-0 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO WU-19 (league A). Τα γκολ για την Ισπανία, η οποία έχει 4 κατακτήσεις στις 5 τελευταίες διοργανώσεις σημείωσαν οι Αρτέρο (2', 48'), Λιμπράν (15', 71')', Ρανέρα (30'), Κοράλες (40'), Ολάγια (45').

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου της league A, η Δανία επικράτησε 1-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας. Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 13:00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία και σε περίπτωση νίκης η ισοπαλίας θα επιτύχει τον στόχο της παραμονής στη league A του EURO WU-19.

Ισπανία (Σόνια Μπερμούδεζ): Σοφία, Βιγιαφάνε (46' Αϊτσα), Αρτέρο, Ρανέρα (72' Σαν Νίκολας), Κοράλες (46' Ναϊάρα), Ολάγια (46' Αλγκουασίλ), Μαρίνα, Άρκες, Μαρτρέτ (61' Μαρίσα), Λιμπράν, Σαν Μαρτίν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Στεργιούλη (88' Σιδηροπούλου), Καρυπίδη, Βαλκάνη, Κουκουλάκη (46' Ραπάνη), Αεράκη (34' Γκούφα), Κουρούπη (46' Τσαρουχά), Νταρζάνου, Σιαφαρίκα, Κωστοπούλου, Λαζαράκη (34' Κούτσος).

4226839

Ελλάδα - Δανία

Η Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Δανίας στον εναρκτήριο αγώνα της στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-19 σε αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας.

Παρότι βρέθηκε 2 φορές πίσω στο σκορ η Εθνική Ομάδα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας του τουρνουά.

Στο 15' το δυνατό σουτ της Άγκαρντ έξω από τη μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι αλλά στο 25' η ίδια παίκτρια έδωσε το προβάδισμα στη Δανία με σουτ από τη μεγάλη περιοχή μετά από απόκρουση της Πεταλωτή. Στη συνέχεια η Εθνική Ομάδα αμύνθηκε εξαιρετικά, πίεσε για να σκοράρει και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 71ο λεπτό, όταν η η Νταρζάνου με εξαιρετική σέντρα βρήκε την Ζάγκλη, η οποία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πέτερσον. Η Δανία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 83' με σουτ της Γιόργκενσεν από κοντά αλλά στο 87΄η Νταρζάνου με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου (league A), η Ισπανία επικράτησε 5-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το Σάββατο 6 Απριλίου στις 13:00 με αντίπαλο την κάτοχο του τροπαίου τα τελευταία 2 χρόνια, Ισπανία .

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου (league A), στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Νεανίδων. Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στη league Β.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Ραπάνη, Ζάγκλη (46' Κουρούπη), Τσαρουχά, Γκούφα (90' Βαλκάνη), Καρυπίδη, Φακίνου (19' Νταρζάνου), Σιαφαρίκα, Κούτσος (69' Λαζαράκη), Κωστοπούλου, Σιδηροπούλου (46' Κουκουλάκη).

Δανία (Άνια Μόλερ): Πέτερσον, Νέϊμαν, Νάουτρουπ, Γιόργκενσεν, Σίνγκι Κρίστενσεν (57' Μπασκαγιά), Αντβόρσκοφ, Χάγκεμαν (83' Νίλσεν), Σάνβιγκ, Άγκαρντ, Βάλβικ (57' Λέρτσε), Σάρα Κρίστενσεν (46'

4226872

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares