Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 20:40

Τεράστια νίκη της ΑΕ Πάρου στη Νάξο (pics)

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε στο ΔΑΚ Νάξου η ΑΕ Πάρου επικρατώντας του Πανναξιακού με σκορ 3-2 , διατηρώντας τις μαθηματικές της ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Το παιχνίδι πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στον αρκετό κόσμο που το παρακολούθησε, καθώς είχε ρυθμό αλλα και πολύ όμορφα γκολ αμφοτέρων των πλευρών

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μακερίδη στο 10' μετά από ασίστ του Βιτζηλαίου ο Πανναξιακός όμως έφερε το ματς στα ίσα στο 31 με κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε ..καθόλου καθώς με τη σέντρα ο Βιτζηλαίος με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπαλα στα δίχτυα , δίνοντας το προβάδισμα ξαν΄λα στην ομάδα του.

Στο 35' ο Πίντο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανναξιακός είχε την υπεροχή και μεγάλες ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα (δοκάρι με τον Πίντο και σουτ του Σέμε που αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Τάσιο με το κεφάλι) , όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν με κεφαλιά του Φαντιγκά ύστερα από σέντρα σουτ του Βιτζηλαίου και ασθενή επέμβαση του Ποθητού, γράφοντας το τελικό 2-3.

Στο 88' ο Διαιτητής απέβαλε τον Βιτζηλαίο με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, ενώ σε αυτή τη φάση τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να αποβληθούν και ο προπονητής της ΑΕΠ, Χρήστος Γαβαλάς και ο παράγοντας του Πανναξιακού, Μιχάλης Αγγελής.

Με αυτή η νίκη η ΑΕ Πάρου διατηρήθηκε στη 2η θέση, με τον Πανναξιακό να υποχωρεί στην 4η.

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Χατζόπουλος, Φαν Άακεν

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός , Ανεβλαβής, Αργυρός, Παπαδόπουλος, Βαθρακοκοίλης Μανθόπουλος (79'Γκορνάτι), Σέμε, Ορφανός (72' Φράγκου), Πίντο, Τραγούδας, Σβίρος

ΑΕ Πάρου (Γαβαλάς): Νικολακόπουλος, Τάσιος, Καμπάσης, Παπαδόπουλος (35' Κρητικός Στ.), Γκασίσου, Μακρίδης (66'Χατζίγια), Μουράι (66' Κρητικός Δ.), Κρητικός Σ., Μανδραβέλης, Παντελαίος, Βιτζηλαίος

Φωτογραφίες 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares