Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 20:39

Στον τελικό της Κ14 με τον ΑΟ Μυκόνου ο ΠΑΣ Νάξου

Ο ΠΑΣ Νάξου ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο ημιτελικό του final-4 της Κ14 που διεξάγεται στο νησί της Νάξου, καθώς επικράτησε με 0-2 του Πανθηραϊκού και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου που θα γίνει αύριο στις 20:00.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μία αποβολή στο 14' του Μαρούδη σε ανατροπή του Κατσάνη ως τελευταίος παίκτης, πράγμα που έγειρε εξ αρχής την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ Νάξου.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Νάξου πήρε τον έλεγχο του αγώνα απειλώντας συχνά - πυκνά την εστία του κορυφαίου για τον Πανθηραϊκό, τερματοφύλακα, Κοιλιακούδη.

Στο 32' η υπεροχή του ΠΑΣ Νάξου μετουσιώθηκε σε γκολ με τον Κατσάνη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με όμορφη ενέργεια να κάνει το 0-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς από την κατάμεστη εξέδρα του ΔΑΚ Νάξου.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο Πανθηραϊκός μπήκε στο γήπεδο για να διεκδικήσει ότι μπορούσε από το ματς, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Νάξου, εκμεταλλεύτηκε τα κενά που δημιουργήθηκαν και την αριθμητική υπεροχή που είχε δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ.

Τελικά ο ΠΑΣ Νάξου στο 56' βρήκε το γκολ που έψαχνε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βασιλάκη να βρίσκεται ξεμαρκάριστος στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-2.

Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε επιθετικός μονόλογος του ΠΑΣ Νάξου, καθώς τα παιδιά του Πανθηραϊκού τα είχαν δώσει όλα με παίκτη λιγότερο από τις αρχές του ματς, με το τελικό 0-2 να κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα σε έναν πολύ όμορφο ημιτελικό, που ήταν η αντιγραφή του περσινού τελικού της κατηγορίας, όπου είχε επικρατήσει ο ΠΑΣ Νάξου. 

Πριν τον αυριανό μεγάλο τελικό θα παιχτεί η 3η θέση στο πρωτάθλημα στον μικρό τελικό στις 18:00 μεταξύ του Αίαντα Σύρου και του Πανθηραϊκού.

Διαιτητική τριάδα: Σαββατιανός, Ζαράνης και Δεγαΐτας

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Κοιλιακούδης (67' Μαράσογλου), Φέγγης, Νταούτι, Μαρούδης, Μπόκας (57' Σιμόνι), Φουστέρης (57' Ντίνε), Βαμβακούσης (32' Δαρζέντας Β.), Παζάλος, Διονυσόπουλος (36' Τοζάι), Μέσι (67' Ντούκα), Γκιάτα (36' Λιγνός)

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κατσαράς, Σιδερής, Λαγογιάννης, Κωστόπουλος (50' Μαυρίδης), Βασιλάκης, Κιουλαφής (50' Μπουλαξης, 65' Φακίνος) , Ορφανός, Καρούσης, Κατσάνης, Γρατσίας, Γκίργκης

Αναπληρωματικοί: Κουτελιερης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares